👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
transy-chorzy psychicznie niedoludzie
geje i inni pedofile-też
do 1991 w encyklopediach pisali,że gej-to choroba psychiczna....
potem było jakieś tam gejowskie lobby, i nawet w Polsce chyba po 2007 kazali pisać w nowych podręcznikach że gej-to już orientacja...
może i tak, ale ja ich widzę jak chorych psychicznie ludzi,mimo że mimikrują
najbardziej chorzy psychicznie to transy
następny etap rozwoju ludzkości-pedofilia-legalizacja...12lat-dorosły-można
potem-zoofilia,będą brać słub ze zwierzętami, a papierzem będzie jakiś nosorog czy modliszka, którą potem symbolicznie zjedzą czy tam ukrzyżują
geje i inni pedofile-też
do 1991 w encyklopediach pisali,że gej-to choroba psychiczna....
potem było jakieś tam gejowskie lobby, i nawet w Polsce chyba po 2007 kazali pisać w nowych podręcznikach że gej-to już orientacja...
może i tak, ale ja ich widzę jak chorych psychicznie ludzi,mimo że mimikrują
najbardziej chorzy psychicznie to transy
następny etap rozwoju ludzkości-pedofilia-legalizacja...12lat-dorosły-można
potem-zoofilia,będą brać słub ze zwierzętami, a papierzem będzie jakiś nosorog czy modliszka, którą potem symbolicznie zjedzą czy tam ukrzyżują
mynameisgod napisał/a:
transy-chorzy psychicznie niedoludzie(...)
Co ty gadasz.
Przecież "TO" jest zupełnie normalny produkt dla zupełnie normalnych ludzi a jeśli ktokolwiek myśli inaczej to jest bigotem

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Pod względem biologicznym istnieją dwie płcie: mężczyzna i kobieta oraz baaardzo nieliczna grupa osób mogąca się kwalifikować nieco inaczej, a mająca OD URODZENIA męskie i żeńskie organy płciowe lub jakiś miks owych. Większość (czyt. prawie wszystkie) osoby twierdzące, że należą do innej płci, bo tak sobie roją, tak czują itp. są po prostu CHORE PSYCICZNIE.
Pederastozaur wpadł w szał z braku argumentów. Wspaniała robota!
to tak jak u nas na uniwersytetach robią lewaków co wymyślają 100 płci. Sam za ścianą mam takie coś
No przypomina trochę chłopaczków z Konfederacji, prawda? Ten sam błazeński, świętoszkowaty uśmieszek... Ale cóż, trzeba nadawać swojemu życiu cel, kiedy ludzie proszą cię o udowadnianie istnienia niewidzialnych przyjaciół w niebie, to najlepiej odwracać uwagę atakując inność. Stare jak świat

Nie wdaję się w takie dyskusje, ale gdyby ktoś mnie zmusił to nawijałbym jak chłop na wideo

Zbysław napisał/a:
Lecz się pojebie, chłop chłopa to nie jest chore?
Nie, to jest naturalne, normalne i też tak powinieneś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie