Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Usyk vs Fury
Websterthe1 • 2024-05-19, 15:07
Są na Sadisticu jacyś fani boksu? Tyson Fury wyłapał piękny wp🤬l od Usyka w 9 rundzie walki. Anglikowi aż się oranżada z komunii odbiła i nawet coś p🤬lił o Nowym Roku ! Ołeksandr Usyk jest bezdyskusyjnym mistrzem świata w wadze cruser i ciężkiej. Wielkie święto dla Ukrainy.

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
dantee 2024-05-20, 13:09
j🤬 tego dezertera, szkoda że te szczury nie walczą z taką zaciekłością o swój kraj
Zgłoś
KrisXman 2024-05-20, 13:19
A ja dodam tylko na koniec bo widzę że komentarzy mnóstwo j🤬 banderowca i cygąńską przerośniętą dz🤬kę
Zgłoś
Vismaior 2024-05-20, 13:57
KrisXman napisał/a:

A ja dodam tylko na koniec bo widzę że komentarzy mnóstwo j🤬 banderowca i cygąńską przerośniętą dz🤬kę

Lepiej nie da się tego ująć. Dwóch troglodytów jeden chlejus drugi banderowiec co myśli że jest kozakiem że stepów... Ja p🤬le trzeba mieć niezły bajzel w głowie by tym się jarać.

Zgłoś
elim 2024-05-20, 17:32
Grubas wyłapał piękny nokaut .
Zgłoś
kinio7777 2024-05-20, 20:58
Walka widlarza z cyganem, było komu kibicować..
Zgłoś
anubis90 2024-06-06, 22:31
Wy naprawdę wierzycie w wygraną tego banderowca Usyka??
Przecież ta cała walka była ustawiona.
Od samego początku już było ustalone, że to Usyk ma wygrać walkę, żeby uniknąć jakiejkolwiek afery.
Zresztą nawet po przebiegu walki było widać, że Fury dominuje nad Usykiem przez pełne 6 rund, bawi się nim, a po szóstej rundzie nagle odpuścił.
Przecież gdyby walczyl na serio, to złamałby tego banderowca jak zapałkę.
Ale niestety o wyniku tego pojedynku zdecydowała polityka, a nie umiejętności bokserskie. A Fury jest żałosny, że zgodził się podłożyć dla tych kilkunastu milionów dolarów.
Zgłoś