ququa napisał/a:
z mlodego niezla c🤬a wyrosnie ...
raczej piłkarz-aktorzyna...
Halman napisał/a:
raczej piłkarz-aktorzyna...
punkt dla Ciebie zapomniałem o nich

ququa napisał/a:
z mlodego niezla c🤬a wyrosnie ...o ile wczesniej sam sie nie odjebie
po czym wnosisz? że 3 latek płacze bo jebnął się w głowę?
Kriuk napisał/a:
po czym wnosisz? że 3 latek płacze bo jebnął się w głowę?
drze ryja jak baba
gdyby stary nie zaczą jojkać to by młdy nie zaczął beczeć
jak ma p🤬dowatych starych to ich owoc tęz nie bedzie lepszy
i zapewne to jedynak nauczonu ze im głosniej sie wydziera tym wiecej na tym ugra
woziłem długi czas zarcie do szkół przedszkoli i sporo sie naogladałem
Wyrośnie na p🤬dę, 90% szansy. Za dużo wpływu matki, drze p🤬dę momentalnie po tym jak lekko jebnął, guz będzie i tyle.
Widać, że perfekcyjne amortyzowanie upadków twarzą ma już zapisane w kodzie DNA - jakis krzywy ryj po starych.

Dzieciak zasadził z wyskoku głową o podłogę, to oczywiste, że będzie odruchowo nawoływał starsze osobniki swojego stada, bo to nie jest przejaw p🤬dowatości, jak 3/4 patusów w kokentarzach pisze, tylko instynktowna reakcja kilkuletniego młodego osobnika. Z tego się wyrasta. To oczywiste, że dziecko płacze w wyniku urazu (szczególnie urazu głowy), bo to cecha, która w naturze pomaga w przetrwaniu garunku. Ale koledzy z sadola nie odrobili zadania domowego i zaś nap🤬laliby swoje dzieci za karę, że zachowują się jak dzieci.
katarnoxi napisał/a:
Dzieciak zasadził z wyskoku głową o podłogę, to oczywiste, że będzie odruchowo nawoływał starsze osobniki swojego stada, bo to nie jest przejaw p🤬dowatości, jak 3/4 patusów w kokentarzach pisze, tylko instynktowna reakcja kilkuletniego młodego osobnika. Z tego się wyrasta. To oczywiste, że dziecko płacze w wyniku urazu (szczególnie urazu głowy), bo to cecha, która w naturze pomaga w przetrwaniu garunku. Ale koledzy z sadola nie odrobili zadania domowego i zaś nap🤬laliby swoje dzieci za karę, że zachowują się jak dzieci.