I dobrze, gnoić taki odpad. Za mruganie światłami powinna być kara jak za podżeganie do przestępstwa.
No proszę. Synek teraz będzie żarł szczaw i pił benzynę
baaaaardzo dobrze! Piwko!

podpis użytkownika
Wchodzę na sadola żeby sobie zwalić
Bardzo realistyczna rozmowa...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
ty słuchaj bo seba tego ostatniego nie zrozumiał za dużo ciężkich słów
było powiedziec Sebastianowi: ,, idz possać ksiedzu pałe to moze ci cos w zyciu wyjdzie "... lepiej niz jazda samochodemn
ale nie ... sebastian musi zap🤬lać przez wieś by czuć sie Panem Wsi
teraz na autobus !!!

pewnie fejk jak c🤬j byle by zrobić efekt "wow" na publice... ale ja sram na takie niby screeny z ustawionych rozmówek... w gazetach dla moherów też takie historie z dupy wzięte i podpisane Janina Nowak z Krakowa, a te stare baby myślą że to prawda

C0C0JAMBO,
Miliony polaków oglądają z zapartym tchem rolnik szuka żony, trudne sprawy itp? Czyżbyś był wrogiem narodu i uważał polaków za idiotów?
Miliony polaków oglądają z zapartym tchem rolnik szuka żony, trudne sprawy itp? Czyżbyś był wrogiem narodu i uważał polaków za idiotów?

AleDlaczego napisał/a:
C0C0JAMBO,
idz oglądać z zapartym tchem trudne sprawy, nie zaprzątaj sobie głowy światem realnym i takimi ludźmi jak ja - to będzie dla mnie czysta przyjemność

Kiedyś nie mrugnąłem do wujka jak opowiadałem kawał o Polaku, Rusku i Niemcu, wziął to na serio i w 39' napadł na Polskę.
ten kto nie mruga jak widzi, ze susza to typowy janusz oby wam sie passaty popsuly ; )
jak zrobić żeby pokazywało zużycie internetu jak na tym fejku
?
Miłego oglądania. Pozdrawiam!

podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!