podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<masz tak że boli cię lub swędzi noga której j nie masz?
a drugie pytanie to czemu nie zpiepszyłeś za granice z tym sianem co ci dali przecież na przykład w Beninie to miałbyś za to dwie chatki i 3 żony
I by cię nosili
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<2) myślałem aby na dolary wymienić i do rosji sp🤬olić a tam zyć jak miliarder płacąc 2USD za noc w najlepszym post radzieckim hotelu.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNajpierw zerknij na prawdziwy wykres rubla
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchettna co ?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówmasz tak że boli cię lub swędzi noga której j nie masz?
a drugie pytanie to czemu nie zpiepszyłeś za granice z tym sianem co ci dali przecież na przykład w Beninie to miałbyś za to dwie chatki i 3 żony
I by cię nosili
Na wykres rubla, prawie 180% od dołka odwróconej głowy z ramionami. Przy którymś temacie z ukrainą pisałem kiedy będzie dno i że warto kupować, ale nie spodziewałem się, że aż tak wyp🤬oli.
W marcu znajomy pytał mnie co kupować, odpowiedziałem mu, że ruble. Wyśmiał mnie. A teraz ja się z niego śmieję
Kurde Infiniti tak się zagotowało, kiedyś japończyk był nie do zaj🤬ia.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlerpodpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Kurde Infiniti tak się zagotowało, kiedyś japończyk był nie do zaj🤬ia.
Kurde Infiniti tak się zagotowało, kiedyś japończyk był nie do zaj🤬ia.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem