Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2022-08-27, 8:40 2
masz tak że boli cię lub swędzi noga której j nie masz?

a drugie pytanie to czemu nie zpiepszyłeś za granice z tym sianem co ci dali przecież na przykład w Beninie to miałbyś za to dwie chatki i 3 żony

I by cię nosili
Zgłoś
~Velture 2022-08-27, 9:08 21
Zbysław napisał/a:

a drugie pytanie to czemu nie zpiepszyłeś za granice z tym sianem co ci dali przecież na przykład w Beninie to miałbyś za to dwie chatki i 3 żony
I by cię nosili

1) tak, biorę na to leki aby zmniejszyć objawy.
2) myślałem aby na dolary wymienić i do rosji sp🤬olić a tam zyć jak miliarder płacąc 2USD za noc w najlepszym post radzieckim hotelu.
3) co to ma wspólnego z tematem rozwalonego silnika?

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2022-08-27, 9:50
VeIture napisał/a:

2) myślałem aby na dolary wymienić i do rosji sp🤬olić a tam zyć jak miliarder płacąc 2USD za noc w najlepszym post radzieckim hotelu.

Najpierw zerknij na prawdziwy wykres rubla
Zgłoś
Arathnmor 2022-08-27, 10:17 5
KapejloneK napisał/a:

Najpierw zerknij na prawdziwy wykres rubla

na co ?

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2022-08-27, 10:39 4
Arathnmor napisał/a:

na co ?

Na wykres rubla, prawie 180% od dołka odwróconej głowy z ramionami. Przy którymś temacie z ukrainą pisałem kiedy będzie dno i że warto kupować, ale nie spodziewałem się, że aż tak wyp🤬oli.
Zgłoś
dennissliwa 2022-08-27, 10:45 2
Zbysław napisał/a:

I by cię nosili

Widze dupa piecze...
Zgłoś
dadar123 2022-08-27, 12:35 1
KapejloneK napisał/a:

Na wykres rubla, prawie 180% od dołka odwróconej głowy z ramionami. Przy którymś temacie z ukrainą pisałem kiedy będzie dno i że warto kupować, ale nie spodziewałem się, że aż tak wyp🤬oli.

W marcu znajomy pytał mnie co kupować, odpowiedziałem mu, że ruble. Wyśmiał mnie. A teraz ja się z niego śmieję
Zgłoś
polakwrocek 2022-08-27, 13:20
dadar123 napisał/a:

W marcu znajomy pytał mnie co kupować, odpowiedziałem mu, że ruble. Wyśmiał mnie. A teraz ja się z niego śmieję

Trzymaj te Ruble aż się Rosji skończą fundusze na ich sztuczne podtrzymywanie...
Zgłoś
AbsolutnyBrakKarku 2022-08-27, 14:29
Kurde Infiniti tak się zagotowało, kiedyś japończyk był nie do zaj🤬ia.
Zgłoś
radek225 2022-08-27, 15:39 2
AbsolutnyBrakKarku napisał/a:

Ale za to, jak ruda k🤬a wychodziła na wierzch to znak, że pod spodem już nie było do czego reparatur spawać. Tylko jeździć, dopóki nie złamał się w pół i na złom. Ciekawe, czy jakiś żółtek nie popełnił z tego powodu seppuku jako plama na jego honorze, że auto jeździ dobrze, ale gnije, jak poj🤬e.
Zgłoś
kowboj 2022-08-27, 17:22
ojoj czyżby się coś popsuło?
Zgłoś
ritu4l 2022-08-27, 21:23 2
I dobrze, jeżdżo te k🤬y po parkingach, kilogramy gumy zostawią, później kolejne auta to rozjeżdżą i cały parking czarny. Co innego slajding golfikiem na śniegu pod tesco, to jest klasa
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2022-08-27, 21:39 1

Było i jest nie do zaj🤬ia, jednak trzeba je odpowiednio serwisować. Na przykład dbać o właściwy stan oleju w silniku. Były modele z małą miską olejową, z powodu której brakowało smarowania, na łukach i wzniesieniach, kiedy stan oleju był zbyt niski.
W tym przypadku prawdopodobnie skrzynia się wysrała- ale to akurat częste przy tego typu "jeździe"
Zgłoś
Gaiseric 2022-08-27, 23:44

Dalej są, tym bardziej w porównaniu z niemieckim gównem, z którego leje się olej zaraz po wyjechaniu z fabryki.
Żeby jeszcze goście z Mitsu, Hondy i Mazdy odkryli, że istnieje coś takiego jak ocynk

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem