👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:13
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak by to była Ameryka to nie tylko gazem po oczach, ale by jej wsadzili mandat za wszystkie wykroczenia nawet za nie stosowanie się do nakazu zjazdu na pobocze...
jeszcze by ją psami poszczuli jak by z samochodu wysiadła.
jeszcze by ją psami poszczuli jak by z samochodu wysiadła.

Adasi ma rację, to "Stop drogówka", nie "Uwaga pirat", napisałem jak było na yt i już nie mogę zmienić.

Twój Stary napisał/a:
warny, bany, kasowanie komentarzy... nie martw sie, moze jeszcze kiedys cie przyjma do policji.
jakby się dało to bym też tłukł po ryjach userów, ale jeszcze nie wymyślili możliwości wsadzenia ręki w monitor i wytargania gnoja za łeb do siebie, na krótką pacyfikację

btw, te kolesie gdyby nie kamera to dokładnie tak by zrobili, jak napisałem we wczesniejszym komentarzu - to co, oni ściągali na testach, uważasz?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie