👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nieno, jeździć jedna sprawa, pyskować do policjanta jeszcze jedna... gdyby nie było kamerki jeszcze by ją sami zbluzgali, a mandacik nie 200 tylko 500 złotych. A tak poza tym, niby 26 lat jeździ po Wrocławiu, a policjanci ją łapią ;s
A ten jeden to fajny akcent ma
A ten jeden to fajny akcent ma

Ziomek niezły i że policja dała się tak zbłaźnić
Polecam obejrzeć całe,bo warto!Są pościgi,łapanki,komenda i END(tylko czy happy,czy nie ? ) :d

Polecam obejrzeć całe,bo warto!Są pościgi,łapanki,komenda i END(tylko czy happy,czy nie ? ) :d

On ma 21 lat, tak? To jak on zrobił córkę, która rzekomo ma 9 lat, w wieku 12 lat? Chyba kosmici mu pomogli

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie