w USA to pewnie dostała by Taserem i od razu by się uspokoiła
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
podpis użytkownika

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
zdenerwowana, bo ją panowie policjanci zatrzymują, a ona musi zap🤬lać do kuchni zanim mąż zobaczy, że jej tam nie ma...
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
podpis użytkownika
Wszystkie herezje na temat prądu będą tępione!"Nobody expect the spanish inquisition!!....."

za te rzucenie długopisem i brak kultury posadzić suke na dołek.
Filmowani policjanci = spokojni policjanci.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.

dobra c🤬j, nie lubię policji ale takich starych bab to nienawidzę!
ja za to jak potem jechała, jak im zajechała drogę na światłach dałbym 500 i jakby mi tak jeszcze pyszczyła to bym ją zj🤬 jak psa, jak ktoś nie potrafi się zachować, to niestety trzeba innymi metodami przywoływać do porządku
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.

tępa p🤬da, takie to powinni bez cenzury na ryju pokazywać i rejestrację odsłaniać żeby każdy mógł k🤬ę na ulicy palcami wytykać

Jak by nie było kamery to by jej pokazali jakie mandaty to oni mogą wystawić ^^
Ten st. posterunkowy Marek Ożga nap🤬la,jak Kargól z Pawlakiem.
podpis użytkownika
fetcher
Conscribo napisał/a:
ja za to jak potem jechała, jak im zajechała drogę na światłach dałbym 500 i jakby mi tak jeszcze pyszczyła to bym ją zj🤬 jak psa, jak ktoś nie potrafi się zachować, to niestety trzeba innymi metodami przywoływać do porządku
zapewne wspaniale realizujesz sie w roli admina, warny, bany, kasowanie komentarzy... nie martw sie, moze jeszcze kiedys cie przyjma do policji. Chociaz jak masz ochote ludzi jebac jak psy to czarno widze, bedziesz musial sciagac na psycho-testach.
podpis użytkownika
Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle