Szkoda że już nie ma piłkarzy jego pokroju, pokazałby tym p🤬dom jak się dziś gra.
Wstawiam, bo rzygam już tym, jak widzę co się odp🤬la w tym pięknym sporcie i wbijam pręta w to czy było.
Keane i Bowyer też dawali czadu
Jeden z najbardziej brutalnych piłkarzy. W ok 1.05 rekord w najszybszej czerwonej kartce.
Konto usunięte
2014-12-12, 11:30
C🤬j a nie piłkarz. To nie jest boks, żeby się tak zachowywać. Gorącą głowę to powinien zostawić sobie na pójście do knajpy, albo potyczki z podwórkowymi kolegami, ew. po obiedzie jakby zupa była za słona.
Tak BTW, powtarza się pewna prawidłowość, że jak się nie ma sprytu, to używa się siły. Odnosi się to do wszystkiego, do sportu, polityki, wojen. To jest domena słabych ludzi, ale już niech stracę - dostajesz piwo za temat, ale tylko po to aby więcej ludzi mogło przeczytać mój komentarz.
Konto usunięte
2014-12-12, 12:02
Ohoho napisał/a:
Pepe
Co k🤬a Pepe? Możesz rozwinąć swoją myśl? Czy jesteś tak upośledzony?
Konto usunięte
2014-12-12, 12:13
akurat takie bezsensowne wp🤬lanie się w nogi pokazuje jakie poziom lvl 0 nie ma się czym jarać
Jakiś kolejny zj🤬y kolo nadrabiający siła swoje braki w wyszkoleniu i wytrenowaniu, w 5 lidze jest takich kmiotów pełno
hahahahah ale sie k🤬a usmialem taka pilke nozno moge ogladac
podpis użytkownika
Moje posty, komentarze nie mają na celu obrażania nikogo. Chodzi tylko o czarny humor ! \m/
Za Vinniego zawsze piwko - to nie to co dzisiejsze ciotki które padają na murawę jak ktoś pierdnie na drugiej połowie boiska..
Konto usunięte
2014-12-12, 16:00
Vinnie luzny zawodnik. czytalem gdzies ostatnio ze zmaga sie z rakiem skóry... Pono zapowiedział ze i ta walke wygra

trzymajmy kciuki!
Konto usunięte
2014-12-12, 17:49
chyba pokazałby dziś tym p🤬dom jak się gra
albo pokazałby tym p🤬dom dziś jak się gra
polska mowa taka trudne
Tacy zawodnicy są w piłce nożnej tak samo niepotrzebni, jak aktorzyny.
Trudna gra, kumam,że wielu nie rozumie, o co w niej chodzi.
PS. Do tych co powyżej p🤬lą na Viniego: facet miał jaja, w przeciwieństwie do obecnych piłkarzyków i o to chodziło autorowi. Poza tym chyba nie znacie go z filmów Guya Richiego. Vinnie rządził na boisku, i rządzi w angielskich czarnych komediach. PS. Za Bad to the Bone drugie piwko, aż mi się T2 przypomniał.