Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-03, 10:52 26
A naszym sportem narodowym wciąż piłka kopana,wtf?!
Chłopaki w ręczną się spisują,w siatkówce też odnoszą świetne wyniki,a piłka nożna? No ku*wa,pozycja 69 nie bez przypadku w rankingu FIFA, w dodatku boimy się grać nawet z Estonią, Wyspami Owczymi czy też Madagaskarem :/

a tak poza tym to łezka leci oglądając moje ukochane rodzinne miasto i Iskierke w akcji.
Zgłoś
Brzydkii 2013-11-03, 12:51
Już niedługo posągi z wysp wielkanocnych będą przed nami w rankingu fifa. Może nawet bezludna wyspa...kto wie...
Zgłoś
~Vuko 2013-11-03, 14:09 15
Gouranga napisał/a:

Piłka nożna jest dla miękkich cipeczek.

A piłka ręczna jest dla jednookich rudzielców.
Zgłoś
mazurpl 2013-11-03, 14:27
I znowu zaczyna się gównoburza piłka nożna vs. inne dyscypliny...
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 18:26 1
Jaranie się piłką ręczną to pedalstwo
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 19:20 4
@up
powiedział "męszczyzna" w rurkach
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 22:33 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
peliniusz 2013-11-04, 17:15 1
jak za piłką ręczną nie przepadam to po oglądnięciu tego filmiku chętnie bym jakiś mecz oglądnął
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-04, 19:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
fabiothethird 2013-11-04, 20:03
Dobry montaż, dobra muza - świetna robota. Piwo musi być.
Zgłoś
diaboliqer 2013-11-04, 20:04
Szacunek dla Vive za zbudowaniej takiej drużyny w tak krótkim czasie.

Jako rodowity płocczanin cieszę się tylko, że nasza Wisła też daje rade i nie odstaje w starchach z Iskrą
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-04, 20:04
@Gouranga: Bo od 3 miesięcy materiał musi mieć 20 piw by wejść.

PS:
Moje miasto takie piękne A w piłce ręcznej nie ma miejsca na c🤬ki i symulantów jak w nożnej.

@up: Ja się cieszę jak mamy mecz z Wisłą, bo wtedy jest po co kibicować i są emocje, a nie myśleć czy się wygra 10 czy 20 bramkami
Zgłoś
Downnian 2013-11-04, 20:16 2
A ja jako przedstawiciel Grodu z Tumskiego Wzgórza polecę klasykiem... J***ć Kielce! Tylko Wisła!
Zgłoś
StreFaZerO 2013-11-04, 20:17 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem