📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

pierwszy trzeźwiący liść powinien paść już około pierwszej sekundy nagrania
Czym oni tę furiatkę tak szybko uśpili?
Dla mnie trzaśniecie kobiety, która dopuszcza się rękoczynów nie jest tabu.
Wyłapała by plaskacza na otrzeźwienie, a gdyby nie pomogło i dalej by kozaczyła, to prawy sierp zresetowałby chiński łeb do ustawień fabrycznych. Albo równouprawnienie, albo nazywanie sprawy zgodnie z prawdą, czyli nazywanie dyskryminacją mężczyzn przez kobiety.
Dla mnie trzaśniecie kobiety, która dopuszcza się rękoczynów nie jest tabu.
Wyłapała by plaskacza na otrzeźwienie, a gdyby nie pomogło i dalej by kozaczyła, to prawy sierp zresetowałby chiński łeb do ustawień fabrycznych. Albo równouprawnienie, albo nazywanie sprawy zgodnie z prawdą, czyli nazywanie dyskryminacją mężczyzn przez kobiety.
Typowa lewaczka. Wściekła i czuje się bezkarnie, a jak chwycisz, to od razu płacz lament i udawanie utraty przytomności.
Krakitrela napisał/a:
Mistrzu naucz mnie tej techniki bo jestem żonaty

Edys45 napisał/a:
Hmmm co on jej zrobił że tak szybko usneła. ?
Udaje żeby wyłudzić odszkodowanie w Chinach powszechna praktyka,
To był cios śmierci, Bruce Lee też taki dostał i zmarł na skutek alergii narkotykowej więc, uważajcie.
Ode mnie by już z liścia dostała i tyle wystarczy, żeby takiej przywrócić ustawienia fabryczne
.

moja pierwsza zona wypłaciła mi liścia na mieście jak jej oddałem to już nie jest moją żoną każdy ma swoją godność chyba że lubisz jak ktoś cię poniża
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie