👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@shaqqy a masz kota w domu? albo chociaz 2? bo ja mam (porownianie tez) i uwazam, ze koty sa lepsze od psow - nie smierdza, rano przychodza sie przytulac, nie wolaja na spacer o 5 w nocy (tylko ida sie wysrac do kuwety), chodza wlasna droga i nie czopkuja kocim rodzicom, co jest ich wielka zaleta.
oba moje koty poczuly sie urazone zamieszczonym obrazkiem.
oba moje koty poczuly sie urazone zamieszczonym obrazkiem.

!up
No nie, nie dość że obrażasz koty to jeszcze jedziesz na pedałów?!
No to piwko!
No nie, nie dość że obrażasz koty to jeszcze jedziesz na pedałów?!
No to piwko!

Szkarad napisał/a:
nie czopkuja kocim rodzicom
wtf is that?

Szkarad psy nie śmierdzą. Nawet więcej, mają określony zapach tak samo jak ludzie. Też się często tulą, nie wołają o spacer (chyba, że nagle musi), mają określone godziny na wyjście.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie