Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pablopavo92 2010-09-07, 16:56 1
nnie kumam, ale masz piwo bo mam podobnego psa
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-07, 17:17 22
psiaki są wierne, a koty to egoistyczne sk🤬ysyny i sierściuchy j🤬e, o!
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-07, 17:22 2
shaqqy napisał/a:

psiaki są wierne, a koty to egoistyczne sk🤬ysyny i sierściuchy j🤬e, o!

Jak Ty brzydko się wyrażasz o najwspanialszych stworzeniach na ziemi.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-07, 17:34 2
@shaqqy a masz kota w domu? albo chociaz 2? bo ja mam (porownianie tez) i uwazam, ze koty sa lepsze od psow - nie smierdza, rano przychodza sie przytulac, nie wolaja na spacer o 5 w nocy (tylko ida sie wysrac do kuwety), chodza wlasna droga i nie czopkuja kocim rodzicom, co jest ich wielka zaleta.

oba moje koty poczuly sie urazone zamieszczonym obrazkiem.
Zgłoś
Black Snake 2010-09-07, 17:36 19
@up, to, że nie potrafisz wychować psa, by poczekał do 10 świadczy o tobie, nie o psie. A poza tym: Koty są dla pedałów.

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-07, 17:40 5
!up
No nie, nie dość że obrażasz koty to jeszcze jedziesz na pedałów?!
No to piwko!
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-07, 17:45 1
Szkarad napisał/a:

nie czopkuja kocim rodzicom

wtf is that?
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-07, 17:46
Szkarad psy nie śmierdzą. Nawet więcej, mają określony zapach tak samo jak ludzie. Też się często tulą, nie wołają o spacer (chyba, że nagle musi), mają określone godziny na wyjście.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-07, 19:54
Z kotami w ogóle nie trzeba się szlajać po krzaczorach. Kot jest na tyle inteligentny i samodzielny, że sam załatwi co trzeba i jak trzeba. Poza tym wszystko ma w c🤬ju i dlatego jest zajebisty.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-07, 21:11 3
@szkarad

a) C🤬j mnie obchodzi ile masz kotów. Koty ciągną do myszek a myszke pewnie masz.
b) Mój pies nie śmierdzi bo jest regularnie myty, czesany itp. Co innego koty, których nie kontrolujesz bo wychodzą sobie w domu, w między czasie zjedzą jakiegoś szczura, położą się w gównie, wejdą do piwnicy i załapia pchły a potem jebie na całym korytarzu (sąsiadka kociara)
c) Mój pies nie woła o spacer bo wychodzi 3 razy dziennie
d) A kot to Ci k🤬a po to żeby się tylko tulił rano bo ani nie wychodzisz z nim ani nic bo chodzi swoimi drogami. To po c🤬j ci on ?
e) Nie muszę wydawać kasy na jakieś kuwety i żwirki co równa się z oszczędnością

Aha i co to znaczy czopkuje kocim rodzicom ? Aplikuje im czopki ?
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-07, 22:00
Morszczuk napisał/a:

@szkarad

a) C🤬j mnie obchodzi ile masz kotów. Koty ciągną do myszek a myszke pewnie masz.
b) Mój pies nie śmierdzi bo jest regularnie myty, czesany itp. Co innego koty, których nie kontrolujesz bo wychodzą sobie w domu, w między czasie zjedzą jakiegoś szczura, położą się w gównie, wejdą do piwnicy i załapia pchły a potem jebie na całym korytarzu (sąsiadka kociara)
c) Mój pies nie woła o spacer bo wychodzi 3 razy dziennie
d) A kot to Ci k🤬a po to żeby się tylko tulił rano bo ani nie wychodzisz z nim ani nic bo chodzi swoimi drogami. To po c🤬j ci on ?
e) Nie muszę wydawać kasy na jakieś kuwety i żwirki co równa się z oszczędnością

Aha i co to znaczy czopkuje kocim rodzicom ? Aplikuje im czopki ?

To jak odwieczna walka dobra ze złem, nie ma szans na przegadanie drugiej strony.
Zgłoś
Black Snake 2010-09-07, 22:27 1
@up, tak samo z wiarą

Boga nie ma i c🤬j! Nie udowodnisz mi, ze jest.

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Konto usunięte 2010-09-07, 23:59
Niech to zobaczy Bóg...
Zgłoś
marna 2010-09-09, 0:51 1
ale jak to się ma do kobiety?
przecież to nawet w kuchni nie jest.

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie