Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dziennikarskie hieny chcą zeżreć Fornalika, bo patałachy nie wygrywają. Boniek, facet mądry, wie czyja to wina. Fragment wywiadu.

Cytat:

Na koniec proszę jeszcze uargumentować pozostawienie Waldemara Fornalika na posadzie selekcjonera.

- Waldek ma ważny kontrakt, pracuje na jego podstawie, więc nie ma czego argumentować. Nie ma w ogóle o czym mówić. Dopóki ma szansę na awans na mundial, nie ma sensu zmieniać selekcjonera. To nie jest tak, że jestem oderwany od rzeczywistości i wierzę, że wygra teraz cztery mecze, skoro nie umiał zwyciężyć w Mołdawii. Nowy trener też jednak nie dałby takiej gwarancji, a nie chciałbym go palić. Jeśli nie wywalczymy awansu do Brazylii, wówczas zatrudnimy nowego szkoleniowca.

A jeśli sprawdzi się czarny scenariusz i Fornalik nie wygra z Czarnogórą, to też będzie pracował do końca kwalifikacji?

- Przepraszam, a niby dlaczego mam zakładać czarny scenariusz? Nie zamierzam snuć żadnych wizji, dla mnie liczą się fakty, a nie scenariusze. OK, do Fornalika można mieć pretensje za brak zwycięstwa, zastanawiać się, czy wybrał właściwą taktykę i odpowiednich zawodników, ale mecz z Mołdawią zremisowali piłkarze, a nie trener. Dla mnie bardziej odpowiedzialni są Robert Lewandowski, Kuba Błaszczykowski, Maciej Rybus i ośmiu pozostałych, którzy wystąpili w Kiszyniowie, niż Fornalik. Mam więc dla nich radę, żeby nie kryli się za plecami selekcjonera, tylko wygrali dwa najbliższe mecze. Bo powinni je wygrać! A poza wszystkim, Waldek jest inteligentnym człowiekiem. Zakładam więc, że gdyby - odpukać - nie wygrał z Czarnogórą, to sam do mnie przyjdzie i poprosi o zakończenie współpracy…

wiadomosci.onet.pl/zbigniew-boniek-nie-ma-zgody-na-krecenie-lodow/g2khm

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
r................a 2013-07-08, 16:20 8
Za Bońka zawsze piwo!
Zgłoś
thez 2013-07-08, 17:58
Będą zmieniać trenerów jak my rządy. Zawsze to samo gówno.
Zgłoś
b................l 2013-07-08, 19:51 1
I dobrze gada. Wszyscy zawsze psy rzucają na trenera, ale tych ciot co grubą mamonę zgarniają to już k🤬a nikt nie ruszy. I jeszcze ich k🤬a usprawiedliwiają, a to nie wyczuł intencji przeciwnika, a to troszkę za wolno biegł, a to mu k🤬a piłka przez przypadek wymsknęła się spod nogi.
Zgłoś
z................3 2013-07-08, 19:59 1
zawsze c🤬ja graja b za taką kase to niby czemu ma sie model z pomalowanymi paznokciami szarpać albo nie daj Boże kontuzje złapać !dla mnie cioty i tyle , za kase grają a nie dla orzełka na klacie
Zgłoś
Yattaman 2013-07-08, 22:48 9
Tak to jest jak mają dużą podstawę i śmieszną premię do podniesienia z boiska... Poza tym sory, ale dzieciaki na wuefie mają więcej ambicji niż te przepłacone kmioty
Zgłoś
sebbar1991 2013-07-09, 11:28
"... czarny scenariusz..." hue hue hue ^^
Zgłoś
DuckDodgers 2013-07-09, 13:46 1
Boniek sam był selekcjonerem reprezentacji to wie jak to jest
Zgłoś
k................i 2013-07-09, 14:04
Za samą Mołdawię Fornalik nie ponosi odpowiedzialności. Natomiast za poprzednie mecze to a i owszem. Trzymanie Fornalika nie ma sensu, bo chłop nic nie zdziała, a tak to nowy trener zaczął by już układać zespół na ME we Francji. Kogo ja oszukuję, kto by nie trenował i tak przejebią wszystko...
Zgłoś
MCL 2013-07-09, 14:04 3
Dobrze gada, takich 200 Bońków w sejmie i w kraju mamy raj. W PZPNie uda mu się posprzątać to gówno, zatrudni dobrego szkoleniowca na ME 2016 i możemy powtórzyć sukcesy sprzed 5 lat, a w Polsce jak jest c🤬jnia tak będzie, bo te świnie nigdy się od koryta nie oderwą. Jak widzę na czołówkach gazet czy w najlepszych godzinach dla TV te same PiSy i platformy to mnie szlak trafia. Podaje się ludziom gówno na tależu, kiedy w kuchni stoi kotlet. Co gorsza, ludzie są tak tępi, że jedzą to gówno czas sp🤬alać i założyć prawdziwą Polską kolonię, gdzie prawdziwi Polacy będą szanować innych, uczciwie pracować i uczciwie zarabiać.
Zgłoś
voitek 2013-07-09, 14:10
Ta, jasne.
Lato pajac zatrudnił trenera, który gówno umie i nie osiągnął niczego nawet w beznadziejnej polskiej Ekstraklasie i jedyne czym się kieruje przy powołaniach to to, czy na Polsacie Borek coś powiedział o konkretnym zawodniku. No k🤬a, jak takiemu człowiekowi można powierzyć reprezentację jakiegokolwiek kraju?
Zgłoś
Sick_Stick 2013-07-09, 14:13
Heh, to my na głupim wf zdzieraliśmy kolana i łokcie, wypluwaliśmy płuca przy 30 stopniowym upale. Oprócz satysfakcji, zmęczenia i zdrowej rywalizacji nie mieliśmy nic. A tutaj śmietanka salonowa dostaje grube kafle za mecz i nie potrafią wygrać z ogórkami. Błagam was, to już jest WSTYD!

Dajcie pograć w reprze chłopakom z osiedli, a wybijemy się z tego dna piłkarskiego jakim jest 65 miejsce w rankingu mafii fifa.

podpis użytkownika

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
d................s 2013-07-09, 14:20
Tylu uznanych nazwisk w reprezentacji do tej pory nie mieliśmy. Nie są zgrani. Za zgranie jednak jest odpowiedzialny w dużym stopniu trener.

Nie róbcie z Fornalika męczennika... Lato podobno mógł zatrudnić za te same pieniądze, za które zatrudnia tego pajaca, Erikssona.
Zgłoś
Yurij 2013-07-09, 14:21
@Sick_Stick

Teraz już 75.
Zgłoś
a................b 2013-07-09, 14:25 1
Bzdura ! Jest to wina trenera, bo mamy piłkarzy na pewno nie gorszych niż te reprezentacje z, którymi remisuje w El. MS czy przegrywamy - tutaj chodzi o taktykę gry. Można powiedzieć taktyka jak taktyka 4-5-1, owszem ale nie pod tych piłkarzy, których mamy. Tu wszystko oparte jest w większości na granie długich piłek do Lewandowskiego i co on ma sam zrobić z przodu jak tam jest 4 obrońców i 1 defensywny pomocnik minimum ? Nam potrzeba taktyki 4-4-2 z 1 defensywnym pomocnikiem, a nie dwoma. Jest potencjał tylko trzeba to wykorzystać, trzeba jakiegoś fachowca o znanym i uznanym nazwisku (za którym idą również wyniki), a nie maga z polskiej szkoły trenerskiej, którego zastąpić mógłby równie dobrze obyty z Futbol Managerem gracz komputerowy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie