Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sramnawas 2025-05-25, 10:55 3
Dlatego.ci co wola być pod jarzmem USA , to takie samo ścierwo umysłowe jak ci chcą być pod jarzmem ruskich , różnica jest tylko jedna , koncerny i banki USA zarabiają więcej na swoich ,poddanych , a czy USA czy ruskie jeden h🤬j ale sztuczny widok życia na kredytach zasłania ludziom oczy !!
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-05-25, 11:16
Pierwsze zombie powstaną na ulicach Hollywood. Jestem o tym przekonany.
Zgłoś
blackburn 2025-05-25, 11:16 6
JoSeed napisał/a:

Amerykański sen...
System opieki zdrowotnej w USA nie przewiduje pomocy czy hospitalizacji osób chorych psychicznie, które sa bezdomne czy nieubezpieczone. Kółko sie zamyka, w kryzysie choroby lądują na ulicach, wchodzą w uzależnienia, pogłębiają się zab.psychotyczne i tak sobie marnieją pomału, aż do śmierci.
Naprawdę my nie mamy złego systemu opieki zdrowotnej... 🤔

Co ty p🤬lisz, mam trochę znajomych w USA a i rodzina tam mieszka. Jak to jest ze w latach 60/70 jebniętych nie było na ulicach? Jeśli byli to był to nie zauważalny margines? To tak słowem wstępu, trzeba też jasno powiedzieć, że do momentu kiedy nie nastąpiło poluzowania zasad moralnych tacy ludzie byli po prostu w USA tepieni i była presja społeczna aby nie wylądować na ulicy. Dziś Amerykanie mają to w dupie, bo nie raz nie dwa lepiej żyć na ulicy niż robić c🤬jowa robotę za marny pieniądz. Kiedyś nikt ci nei podstawił pod ryj jedzenia, nie było organizacji które płaciły ci za podstawowa opiekę medyczną, dziś? Karetka cie pozbiera ulicy, jedzenie ci przyniesie fundacja, a to co sobie ukradniesz wyzebrzesz jest twoje i idzie na alko lub dragi. Do tego dokładamy ciepły klimat i namiot, żyjesz sobie spokojnie całymi dniami na haju. Kto sobie może na to tam pozwolić pomijając milionerów lub jeśli nie jesteś patusem? Ameryka upadła, do momentu kiedy znów nie wrócą do swoich wartości jakie mieli przed wojną w Wietnamie to będzie tylko gorzej.
Zgłoś
namate 2025-05-25, 11:21
Spielberga w 24 sek się nie spodziewałem
Zgłoś
PabloSkills 2025-05-25, 11:35
Czyi to sąsiedzi?
Zgłoś
zbigniewz 2025-05-25, 11:38
KraQs1983 napisał/a:

Gówno wiecie, oni wszyscy ćwiczą swoje role filmowe.

Niezły performance. Poszedłbym
Zgłoś
Gieros35 2025-05-25, 11:40
Ciekawe ile z tych osobliwości wyląduje w gta vi?
Zgłoś
Amg19 2025-05-25, 12:07 1
Byłem w Hollywood dwa razy i nigdy nie widziałem tyle małp na wolności. Jedynie dużą ilość chorych na żółtaczkę.
Zgłoś
anubis90 2025-05-25, 12:14 2
Tak właśnie wyglądają "wielkie i potężne" USA.
Wielkie haa tfu, na ten kraj.

[ Dodano: 2025-05-25, 12:17 ]
Macie swoje piękne USA. A tak się śmiejecie z Rosji, tępe rusofoby...
Zgłoś
Baronessa 2025-05-25, 12:29 2
Spokojnie, Rafałek zostanie prezem, to i my będziemy mieli w pOlszy podobne Hollywood...
Zgłoś
neon 2025-05-25, 12:46 1
JoSeed napisał/a:

Amerykański sen...

Z ust mi to wyjąłeś.
Zgłoś
pawelns1 2025-05-25, 12:57 1
wyłapać,zagazować,spalić
Zgłoś
Plodus 2025-05-25, 14:58 6
To pokazuje, że społeczeństwo przyjmie do dupy c🤬ja dowolnej wielkości, pod warunkiem, że będzie pchany wyjątkowo wolno. Ja się dziwiłem, że pod postem z dwoma Ukrainkami co to gadały, że w Warszawie nie trzeba znać polskiego, bo można się z każdym dogadać po rusku, ludzie pisali, że co mi to przeszkadza, a tu widzę jest jeszcze duże pole do popisu. Za każdym razem to jest jedna mała rzecz, jeden obsrany chodnik więcej, kolejny jeden wariat na ulicy i za każdym razem można powiedzieć, że nie można generalizować, że czy to konkretnie to aż taki problem, że co ci to przeszkadza, nie jesteś chyba uprzedzony? I tak kroczek po kroczku zachodni świat zamienia się w gówno. U nas będzie to samo, bon voyage, przyjaciele!
Zgłoś
elim 2025-05-25, 15:20 1
Ćwiczą na casting do nowych produkcji Netflixa
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-05-25, 15:29 1
JoSeed napisał/a:

Amerykański sen...
System opieki zdrowotnej w USA nie przewiduje pomocy czy hospitalizacji osób chorych psychicznie, które sa bezdomne czy nieubezpieczone. Kółko sie zamyka, w kryzysie choroby lądują na ulicach, wchodzą w uzależnienia, pogłębiają się zab.psychotyczne i tak sobie marnieją pomału, aż do śmierci.
Naprawdę my nie mamy złego systemu opieki zdrowotnej... 🤔

W czym problem?

Czemu podatnik ma opłacać... Ćpunów?

Władzę kaloforni mogły w czas zainteresować się fentanylem i podobnymi używkami.

Oczywiście mieli na to wyj🤬e więc niech teraz zbierają zasiane owoce.

Był czas na system "zero narko" ale oni wolą tolerancję i lewarowe przyzwolenie na wszystko.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie