W każdej pracy zdarzają się wypadki, jednak w policji pomyłka często oznacza być lub nie być. Kolega przypadkowo postrzelił swoją koleżankę. Akcja od 3:00.
Policjantka dochodzi do siebie w szpitalu. Do zdarzenia doszło podczas sprawdzenia adresu za osobą poszukiwaną w momencie, gdy agresywny pies wydostał się z klatki. Postrzał zakwalifikowano jako nieszczęśliwy wypadek, a nie akt zaniedbania ze strony policjanta.
Konto usunięte
2019-01-11, 20:23
Spoko. Znam kraj, w którym strzelając do tygrysa z ZOO, policjant zastrzelił weterynarza.
Życie.
Nie robi błędów ten, co nic nie robi.
Konto usunięte
2019-01-11, 20:35
C🤬j w dupę milicyjnym ścierwom!!!
Up
A jak coś się stanie to : Panie władzo pomocy. ..
Nie biega się z paluchem na spuście.
Zebrała w kamizelkę i miała szczeście 10 cm wyżej i byłby z głowy kalafior
Konto usunięte
2019-01-11, 21:45
Mnie tam sie podobalo,bylo nie wychodzic z kuchni
Jak dla mnie prawie mu wyszło pozbycie się koleżanki:D
Konto usunięte
2019-01-12, 1:50
k🤬a tazerem dostała wielkie halo
TT4
2019-01-12, 2:59
Ja pie***le tego tuka powinni zwolnić i wrzucić na rok do pracy w kopalni czy coś, już ciul z ta kobieta mógł to być każdy nawet mudzin albo inne zwierze.
Konto usunięte
2019-01-12, 8:06
Nie nauczyli chłopca nosić broni z lufą skierowaną w dół/lewo, no i dziewczyna prawie przypłaciła to życiem...
Konto usunięte
2019-01-12, 10:44
Ofser dałn, ripit ofser dałn.
Modrzew88 napisał/a:
Do zdarzenia doszło podczas sprawdzenia adresu za osobą poszukiwaną w momencie, gdy agresywny pies wydostał się z klatki
Po tym tekście myślałem że wyleciał atakujący pit bull i zamiast w psa policjant przypadkowo strzelił w koleżanke.
Tymczasem pit bull uciekł, policjant zaczął sp🤬alać i przypadkowo strzelił w sp🤬alającą koleżanke
Najlepsze jest to ze czlowiek od razu ur🤬amia procesy obronne, wie ze wj🤬 jej kulke, ale pyta glupio what happened what happened? Po chwili zdaje sobie dopiero sprawe ze kazdy ma kamere i zaczyna do niego dochodzic co odj🤬 i ze jego zycie wisi na wlosku, na moje powinni go zwolnic bo zazwyczaj oni nie daja drugiej szansy innym ludziom