Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W kiosku
djtommy • 2014-10-31, 16:10
W kiosku.

- Dzień dobry panie Darku!
- Jaki on tam, k🤬a, dobry?
- A co się stało?
- Nie widzisz pan? Ludzi żywcem murują! Ode wschodu budowa, od zachodu budowa, ode południa i północy, wszędzie budowa! I hałas od rana, że łeb urywa! Walą tymi młotami, szlifują, wylewają betony, ryją koparami, a wszystko pod mojemi oknami! Spać nie da rady, bo już od siódmej raban, jak w płonącym burdelu!
- To chyba dobrze? Stolyca nam pięknieje!
- Piękna to ona była, ale przed wojną. A pan coś dzisiaj taki wesołek?
- Panie, cała nasza rodzina się cieszy! Córka dostała kredyt na mieszkanie! Wreszcie się ode mnie wyprowadzi i będzie na swoim.
- I z czego się pan cieszysz? Że córcia wp🤬liła się w długi? I na jakim swoim? Raczej na bankowym! Do starości będzie zap🤬lać na te chałupe bez względu na stan zdrowia i stan cywilny. Ale z jednego możesz się pan cieszyć: w końcu się od pana wyprowadziła!
- Pan to z największej radości tragiedyję uczyni! A co? Miała wynająć mieszkanie od obcych ludzi? Napychać komuś kieszenie?
- Panie, p🤬lisz pan, jak rasowy prostaczek spod K🤬szewa. Znaczy co? Bank jest cacy, a na ten przykład Jan Kowalski to kawał c🤬ja? Ja myślę, że jest dokładnie odwrotnie. Nikt tak pana ślicznie nie wyr🤬a, jak bank. Ile masz pan lat?
- W grudniu będzie równe pięćdziesiąt.
- I jak się pan czujesz?
- Gdyby nie ten kręgosłup, to całkiem całkiem.
- To znaczy?
- Dźwigać nie mogie, siedzieć nie mogie, tylko chodzić mogie i leżeć mogie, ale leżeć to tylko na twardym.
- To chiba tylko do kryminału się pan nadajesz, bo do roboty ni c🤬ja! W kryminale pochodzisz pan po spacerniaku i poleżysz na twardej pryczy. He, he. he...
- Aleś pan dowcipny!
- A córunia ile ma latek?
- Trzydzieści.
- A na ile lat wzięła kredyt?
- Na czterdzieści.
- A pan jak się będziesz czuł za dwadzieścia lat? Bo chiba nie lepiej niż dzisiaj?
- Strach pomyśleć...
- No właśnie! Zdrowia nie starczy, a może i życia, na spłacenie kredytu. Nikt o tym, k🤬a, nie myśli, bo młodzi we swojej naiwności są przekonani, że będą cały czas silni, piękni i sprawni. A tu c🤬ja do dupy nie słodkiej wódki - powiedział alfons do prostytutki! I co się robi? Dzieci będą zap🤬lać na niespłacone mieszkanko? Dzieci pójdą w p🤬du! Wyjadą do Kanady albo Szczecina, a ty, dziadu, męcz się sam!
- Już mnie pan nie dołuj... Wzięli kredyt i trudno...
- Wreszcie zaczynasz pan myśleć, ale mądry Polak po szkodzie. I jeszcze jedno panu powiem. A co będzie, jeśli szanowna córeczka za, powiedzmy, lat dziesięć zechce rozwieść z ukochanym mężulkiem? Kto zostanie z bankowym długiem? I co ze wpłaconymi pieniędzmi?
- Chiba się nie rozwiodą...
- Panie, p🤬lisz pan jak potłuczony! A pan się nie rozwodził?
- Rozwodziłem.
- A dlaczego się pan rozwiódł?
- Bo okazało się, że moja Krysia miała gacha.
- No widzisz pan, japko pada niedaleko jabłonki. Córcia też może poderwać sobie jakiegoś gacha i co wtedy?
- A idź pan w diabły!
- Na razie nie wybieram się do piekła. Za to dzisiaj jadę ze swoim kolegom na k🤬y do Pułtuska.
- A dlaczego do Pułtuska?
- Panie, bo jak k🤬a z Pułtuska da panu dupy, to żadna k🤬a na świecie tak panu nie da!
- To znaczy jak?
- Za darmo! Ha, ha, ha! Do widzenia.

zaj🤬e z fb
Zgłoś
mindflow 2014-10-31, 18:23 13
generalnie spoko, piwko leci, ale ten fragment troszki z odchłani anusa
"- Pan to z największej radości tragiedyję uczyni! A co? Miała wynająć mieszkanie od obcych ludzi? Napychać komuś kieszenie?
- Panie, p🤬lisz pan, jak rasowy prostaczek spod K🤬szewa. Znaczy co? Bank jest cacy, a na ten przykład Jan Kowalski to kawał c🤬ja? (...)"

jakby nie patrzec płacisz bankowi te xx lat kase - na koniec masz mieszkanie; placisz Kowalskiemu xx lat kase - nie masz nic.
Zgłoś
premium122 2014-10-31, 18:45 7
@up

Z tym sie zgodze.
Mam troche lokatorow jeszcze z miejskich przydzialow.Placa po 1500 a nawet 1700 za 100 metrowe mieszkanie w zwyklym standardzie zamiast wziac kredyt i miec swoje moze o polowe mniejsze ale wlasne.

podpis użytkownika

Kraina zwichnietej wyobrazni.
Zgłoś
k................i 2014-11-01, 3:40 24
Serio k🤬y w Pułtusku dają za darmo? To na c🤬j ja sobie dziewczyny szukałem...
Zgłoś
P................t 2014-11-01, 9:20 1
Nie przeczytałem.
Zgłoś
o................i 2014-11-01, 9:41 6
premium122 napisał/a:

@up

Z tym sie zgodze.
Mam troche lokatorow jeszcze z miejskich przydzialow.Placa po 1500 a nawet 1700 za 100 metrowe mieszkanie w zwyklym standardzie zamiast wziac kredyt i miec swoje moze o polowe mniejsze ale wlasne.

1500-1700 za 100 metrów w zwykłym standardzie - k🤬a gdzie???
chyba w Pułtusku...
Zgłoś
adamov 2014-11-01, 10:15 3
djtommy napisał/a:

- Panie, p🤬lisz pan jak potłuczony! A pan się nie rozwodził?

tylko nie p🤬lisz, bo w ryj dać moge dać

podpis użytkownika

Facet z brodą dwie korzyści, p🤬dę liże dupe czyści
Zgłoś
acidos 2014-11-01, 11:42
oczami30latki napisał/a:

w du....hhhh###.... bede grał w gry, qurwa!!!
następna światowej klasy specjalistka, wszędzie była i z na się na wszystkim.... (...)bo u nas się tak jeździ, to nie moja wina że się wszyscy zatrzymali a ja nie.(...) wooooooooon do garów!!!!!!!! szmato!
Zgłoś
o................i 2014-11-01, 12:02
acidos napisał/a:

w du....hhhh###.... bede grał w gry, qurwa!!!
następna światowej klasy specjalistka, wszędzie była i z na się na wszystkim.... (...)bo u nas się tak jeździ, to nie moja wina że się wszyscy zatrzymali a ja nie.(...) wooooooooon do garów!!!!!!!! szmato!

ech... i kolejny dzień bez seksu
nawet przy święcie żona nie dała... i jeszcze w drodze na cmentarz samochód rozp🤬oliła ...
nawet mi się smutno zrobiło...
Zgłoś
M................1 2014-11-01, 17:13 2
oczami30latki napisał/a:

chyba w Pułtusku...

Dokladnie ! Jak mieszkalem jeszcze w Polsce (Poznan) to wraz z moja ex placilismy 1600 zl. + 350zł czynsz administracyjny (w tym zaliczki na wodę i ogrzewanie) + prąd za 44 metry, fakt w nowym budownictwie ale za 100 metrow w Poznaniu z niezlym standardem to musisz sobie 2 albo 3 z przodu postawic, dochodza jeszcze 2 telefony komorkowe, 2 auta (paliwo, ubezpieczenie, przeglady itp.) basen, silownia, internet, jakis wyskok na miasto przy weekendzie ubrania jedzenie i skromne wakacje, zarabiajac po 3000 zl. na glowe trzeba cos dorobic na boku bo inaczej ciezko...dlatego sp🤬olilem
Zgłoś
Dzichader 2014-11-01, 22:39
Mam ~25 lat i myślę jak kioskarz. Może nie umrę.
Zgłoś
karinata 2014-11-01, 22:42 1
djtommy napisał/a:

japko pada niedaleko jabłonki

Chyba japy.

djtommy napisał/a:

dzisiaj jadę ze swoim kolegom

Razem ze swoim dzisiaj wyzywasz kolegów?

podpis użytkownika

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Zgłoś
disturbed666 2014-11-01, 23:27
chyba cie poj🤬o ze to bede czytal
Zgłoś
N................9 2014-11-02, 1:34 6
disturbed666 napisał/a:

chyba cie poj🤬o ze to bede czytal

Nie czytaj. Nie musisz tylko o tym informować bo nikogo to nie obchodzi, debilu. Post nie był z dedykacja dla ciebie. Więc po jaką cholerę w ogóle wystukałeś te kilka literek żeby nam to oznajmić? Scrolluj dalej. Czytać nie umiesz to oglądaj filmiki.
Zgłoś
pyto 2014-11-02, 2:51 1
1500 do lapy, 500 czynsz, 500 gaz prad smieci, internet, ogrzewanie rozliczenie i macie 2,5k za 100m, co jest normalna cena
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie