Za chwilę ukulaną kozę z nosa nie będzie można spokojnie zostawić bo zap🤬lą

podpis użytkownika

Przynajmniej z szacuneczkiem napisane, chociaż nie przyszłoby mi do głowy że ktoś może zrobić sobie "kulę śniegu na potem" XD
A ja się bałem że to ukradli całego bałwana komuś, a to tylko jedną kulę

Kiedyś chodziłem do takiego jednego technikum w Zduńskiej Woli, całkiem dobra szkoła to była. W klasie byli ludzie z Łasku, Zduńskiej Woli i Sieradza w proporcji po 1/3. W gruncie rzeczy wszystkie te 3 miasteczka to już prowincja. Wszyscy z Łasku i Zduńskiej Woli byli normalni, ale Sieradzaki to jakiś p🤬lony żart. Każdy jeden przekonany w swojej pustej głowie o swoim wyjątkowym pochodzeniu, jakby rozmawiać co najmniej z rezydentem warszaffki. Każdy jeden ledwo zdawał z klasy do klasy, albo czasem nawet to im się nie udawało, bo ważniejsze od frekwencji było np. uczestniczenie w pseudorajdach samochodowym swoim czinkłeczento xD. Ale w sumie czego spodziewać się po mieście, w którym zegar słoneczny postawili w cieniu - to nie żart xD.
Bo jak by kula śnieżna była płaska jak nasza mateczka Ziemia, nikt by jej nie ruszył, bo trudniej było by ją podnieść. Ach ci kularze.
"Dzisiaj mam c🤬jowy dzień
Matkę mi przejechał walec
Ojca pogryzł wściekły pies
Ktoś mi z okna jebnął smalec...
C🤬j tam z mamą
C🤬j tam z tatą
I walcowi w rurę palec
Ale smalec mi oddajcie!!!
Smalec oddać, k🤬a, smalec!!!"
Voltaire
Matkę mi przejechał walec
Ojca pogryzł wściekły pies
Ktoś mi z okna jebnął smalec...
C🤬j tam z mamą
C🤬j tam z tatą
I walcowi w rurę palec
Ale smalec mi oddajcie!!!
Smalec oddać, k🤬a, smalec!!!"
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
Kulę z gówna nawet przyjdą i ci zabiorą. Ludzie są poj🤬i. Nie wychodzę z piwnicy.
Sk🤬ysyny!
Płaska kula śnieżna.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Bo jak by kula śnieżna była płaska jak nasza mateczka Ziemia, nikt by jej nie ruszył, bo trudniej było by ją podnieść. Ach ci kularze.
Płaska kula śnieżna.