👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Panie kierowniku, łopata się złamała...
To oprzyj się o betoniarkę!
To oprzyj się o betoniarkę!

no pewnie, a jak urzedasy siorbia kawe (za moje), siedza na dupie i ogladaja facebooka (prąd za moje), maja cieplutko i czystko (za moje), do tego biora 3 x tyle co Ci budowlancy (za moje) to wtedy jest niby spoko ?

W takie upały jak teraz są nie da się robić dłużej niż do 13. Ja samemu przegiąłem a teraz jestem w szpitalu po kroplówkach z ketonalem i rozonansie komputerowym. Więc komentarze typu "Polska budowa" są niedorzeczne. Połowa z Was by nie wytrzymała w takich warunkach. Tyle ode mnie.
Pozdrawiam fachowców.
Pozdrawiam fachowców.
kurde spróbujcie pracować na budowie koło godziny 14 w takim upale. naprawde nie życze wam tej przyjemności

Należy się odpoczynek, chociaż sądząc po ścianach, to nawet nie zaczęli bo rusztowania nie ma.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie