Pierwszy raz widzę żeby uderzenie gazetą w głowę takie szkody przynosiło
lekko babka przyaktorzyła
Pewnie to mamuśka jakiegoś piłkarza.
Konto usunięte
2012-03-22, 12:05
ta pani chyba pracuje w sztabie szkoleniowym w wielkiej Barcelonie
udaje jak niektórzy piłkarze na boisku
Czemu akurat Barcelonie? Przecież cała liga mistrzów to jest jeden wielki teatr j🤬ych symulantów. Między innymi dlatego nie oglądam tego gówna.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Konto usunięte
2012-03-22, 12:38
BongMan nie cala liga mistrzow tylko liga hiszpanska to teatr. w realu jeszcze nie tak perfidnie, ale te aktorzyny z barcy to wala w c🤬ja na potege. w lidze angielskiej, w ktorej licza sie wiecej niz 2 druzyny nie ma tej calej szopki z symulowaniem. jak chcesz zobaczyc mecz, w ktorym nie bedzie cie wkurzac aktorzenie to polecam wlasnie lige angielska.
Konto usunięte
2012-03-22, 13:41
to i ja się wypowiem: J🤬 REAL
Konto usunięte
2012-03-22, 14:11
@wowka, nieodwracalne:
Spinacie się memełki, a oni tam w Hiszpanii nawet o Polsce nie słyszeli
Pewnie to pochodzi z hameryki gdzie mają to swoje pop🤬lone prawo, gdzie za takie coś można żądać gigantycznego odszkodowania. Star🤬a wykorzystała sytuacje i tyle. Bezprecedensowe prawo gdzie możesz podać sąsiada o to że upadłeś na jego kostce brukowej bo było krzywo ułożona. Jednak kocham POLSKĘ
podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Konto usunięte
2012-03-22, 16:18
ona pracuje u mnie w domu jako szwaczka
Juventus to teatr, Drogba też
@autor za ten opis otrzymujesz tytuł trolla dnia. Ja p🤬lę.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Konto usunięte
2012-03-22, 16:42
@Suddenly Psychotic
a myślisz, że u nas jest inaczej? Jak się wyp🤬olisz na chodniku i coś sobie zrobisz też możesz podać miasto czy tam sąsiada (właściciela) do sądu i też pewnie byś coś ugrał jeżeli poczekałbyś 2 godziny na policję i stracił pół roku na przygotowywaniu papierów zaświadczeń itp. Różnica jest taka, że w Polsce jeżeli wyp🤬oliłby się włamywacz u Ciebie na schodach na posesji to Ty miałbyś sprawę w sądzie, a w pop🤬lonych stanach mógłbyś go jeszcze z legalnego shotguna w łeb jebnąć. Mój kumpel musi mieć w domu wykupione ubezpieczenie żeby spać spokojnie bo od chodnika, wzdłuż ogrodzenia, jest dosyć stroma górka a mieszka koło monopolowego gdzie pełno żuli łazi i jak któryś spadnie i się stoczy i jebnie ryjem w beton to będzie właśnie jego wina (ogrodzenia nie może dać na górze bo musi mieć jakiś tam odstęp od granicy). Nie wiem co jest bardziej pop🤬lone.