Jednych i drugich bym do choroszczy zamknąć dał i wyrzucił klucz.

Wszystko spoko tylko ja zawsze mam w głowie, że to nie są prawdziwi ludzie tylko opłaceni statyści... a "skala" tego rozmachu świadczy o bardzo niskim budżecie.
I nie chodzi mi o konkretnych "zwolenników" tylko ogólnie.
Jak podejdziesz do 90% z nich i zapytasz o coś to oni k🤬a nie wiedzą nawet co mają napisane na transparentach bo po prostu dostali dwie dyszki na flaszkę i darmowy transport to sobie jadą.
Ja nie jestem zwolennikiem pisu i pluję na nich równo ale nikt mi k🤬a nie powie, że w Polsce nie ma wolności słowa takiej w miarę ogólnej jak można na ulicy stać i robić cyrk drąc ryja "kaczyński wyp🤬alaj" albo "tusk p🤬l się" bez żadnych konsekwencji prawnych.
Swoją drogą pamiętajcie kto wami rządzi kiedy coś mówicie. Jak powiedzie "kaczyński niech wyp🤬ala z polski" albo "niech pis wyp🤬ala z polski" bądź też "niech tusk/platforma niech wyp🤬ala z polski" to nikt wam nic nie zrobi.
A teraz spróbujcie zastąpić wyraz "kaczyński" słowem żyd i publicznie zacznijcie krzyczeć. Zobaczycie co to brak wolności słowa.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
I nie chodzi mi o konkretnych "zwolenników" tylko ogólnie.
Jak podejdziesz do 90% z nich i zapytasz o coś to oni k🤬a nie wiedzą nawet co mają napisane na transparentach bo po prostu dostali dwie dyszki na flaszkę i darmowy transport to sobie jadą.
Ja nie jestem zwolennikiem pisu i pluję na nich równo ale nikt mi k🤬a nie powie, że w Polsce nie ma wolności słowa takiej w miarę ogólnej jak można na ulicy stać i robić cyrk drąc ryja "kaczyński wyp🤬alaj" albo "tusk p🤬l się" bez żadnych konsekwencji prawnych.
Swoją drogą pamiętajcie kto wami rządzi kiedy coś mówicie. Jak powiedzie "kaczyński niech wyp🤬ala z polski" albo "niech pis wyp🤬ala z polski" bądź też "niech tusk/platforma niech wyp🤬ala z polski" to nikt wam nic nie zrobi.
A teraz spróbujcie zastąpić wyraz "kaczyński" słowem żyd i publicznie zacznijcie krzyczeć. Zobaczycie co to brak wolności słowa.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ale 13 i 14 emeryturkę to przytuliji a jak im 15 obieca to o 6 rano jeszcze przed kościołem do urn polecą i na pis zagłosują,
Żygać mi się chce jak patrzę na ten spontan.
Czy sadistic już oficjalnie stało się tubą lewaków?
Czy sadistic już oficjalnie stało się tubą lewaków?
Kaczy jest jednak dobry. Jeździ tym kubkiem czy prętem po kratach klatki a małpy skaczą w szale i amoku w lewicowym cyrku. Cóż, karawana jedzie dalej.
kasiakamyczek napisał/a:
Przecież to są te same geny, co mają Rydzykowe mohery.
Można powiedzieć, że jedni i drudzy to dwie strony tego samego medalu głupoty, zaprzaństwa i braku logiki.
J🤬 jebiących Pis i Konfederację
J🤬 wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
podpis użytkownika
J🤬 jebiących PIS i KonfederacjęJ🤬 wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
bocianju87 napisał/a:
bocianju87
j🤬 bocianju87 i cały sejm i senat. Debil.
VeIture napisał/a:
Veltur ma rację. Boję się, że po tym co nasi rodacy przodkowie doświadczyli w historii Polski, jakieś cioty, debile, karierowicze, wegerarianie, pedofile, różnej maści odchyleńcy podp🤬lają nas na forum europejskim i mają poparcie wśród rodaków. Jesteśmy jedynym krajem który ma euroosłów co srają do swojego gniazda. Ewenement w skali swiatowej.
podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon