Mieszkaniec kolumbijskiej Ocaña (departament North Santander) wpadł 27 czerwca, aby odwiedzić znajomego w sklepie jubilerskim w centrum miasta i z jakiegoś powodu nie zabrał ze sobą broni. Nie zdążył jednak nic kupić ale udało mu się uniknąć postrzelenia. Rabusie uciekli, jeden z nich został ranny. Jeden pracownik sklepu również został ranny.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:10
Mieszkaniec kolumbijskiej Ocaña (departament North Santander) wpadł 27 czerwca, aby odwiedzić znajomego w sklepie jubilerskim w centrum miasta i z jakiegoś powodu nie zabrał ze sobą broni. Nie zdążył jednak nic kupić ale udało mu się uniknąć postrzelenia. Rabusie uciekli, jeden z nich został ranny. Jeden pracownik sklepu również został ranny.
U nich trafić na taką akcję, to jak u nas na kontrol w autobusie, możliwe choć średnio prawdopodobne
Kolumbijczyków już mamy dzięki Morawieckiemu. Teraz rozdajcie wszystkim broń i będziemy mieć takie sceny codziennie.
Tego chcecie konfiarze?
Tego chcecie konfiarze?
Coś mi się zdaje że facet dostaje rykoszetem w okolicę kręgosłupa , po prawej stronie nad tyłkiem. Czerwona plama na koszulce, facet zaczyna dziwnie chodzić i trzyma sie w tym miejscu...
badman2503 napisał/a:
Nie, jego koszulka ma takie czerwone pasy. W opisie jest zresztą że on uniknął postrzelenia, dostali tylko jeden z bandytów i jeden pracownik sklepu.Coś mi się zdaje że facet dostaje rykoszetem w okolicę kręgosłupa , po prawej stronie nad tyłkiem. Czerwona plama na koszulce, facet zaczyna dziwnie chodzić i trzyma sie w tym miejscu...
badman2503 napisał/a:
Coś mi się zdaje że facet dostaje rykoszetem w okolicę kręgosłupa , po prawej stronie nad tyłkiem. Czerwona plama na koszulce, facet zaczyna dziwnie chodzić i trzyma sie w tym miejscu...
Raczej się tylko zesrał.
majeńka napisał/a:
Nie, jego koszulka ma takie czerwone pasy. W opisie jest zresztą że on uniknął postrzelenia, dostali tylko jeden z bandytów i jeden pracownik sklepu.
Ty to masz wzrok dopiero .. szacun
Ale tam taka akcja to porównywalna jest jak u nas ze zwykłym poniedziałkiem w korpo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie