Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W środku strzelaniny
pikabu • Dzisiaj 9:19

Mieszkaniec kolumbijskiej Ocaña (departament North Santander) wpadł 27 czerwca, aby odwiedzić znajomego w sklepie jubilerskim w centrum miasta i z jakiegoś powodu nie zabrał ze sobą broni. Nie zdążył jednak nic kupić ale udało mu się uniknąć postrzelenia. Rabusie uciekli, jeden z nich został ranny. Jeden pracownik sklepu również został ranny.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
JoSeed Dzisiaj 9:27 3
Kurde, tam to chleb powszedni... facet w zieleni na luzaku...
Zgłoś
poznan2000 Dzisiaj 9:39 1
Zachował spokój grabarza:)
Zgłoś
Klakier Dzisiaj 10:01 1
U nich trafić na taką akcję, to jak u nas na kontrol w autobusie, możliwe choć średnio prawdopodobne
Zgłoś
TwójCzarnyPan Dzisiaj 11:46 5
Kolumbijczyków już mamy dzięki Morawieckiemu. Teraz rozdajcie wszystkim broń i będziemy mieć takie sceny codziennie.
Tego chcecie konfiarze?
Zgłoś
badman2503 Dzisiaj 13:03 2
Coś mi się zdaje że facet dostaje rykoszetem w okolicę kręgosłupa , po prawej stronie nad tyłkiem. Czerwona plama na koszulce, facet zaczyna dziwnie chodzić i trzyma sie w tym miejscu...
Zgłoś
majeńka Dzisiaj 15:15
badman2503 napisał/a:

Coś mi się zdaje że facet dostaje rykoszetem w okolicę kręgosłupa , po prawej stronie nad tyłkiem. Czerwona plama na koszulce, facet zaczyna dziwnie chodzić i trzyma sie w tym miejscu...

Nie, jego koszulka ma takie czerwone pasy. W opisie jest zresztą że on uniknął postrzelenia, dostali tylko jeden z bandytów i jeden pracownik sklepu.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
eupe Dzisiaj 18:09
Mózg operacji dał się sfilmować a potem założył maskę.
Zgłoś
Riikko Dzisiaj 19:40
ja bym sie zesral i urodziny dwa razy w roku obchodzil. potem bym sp🤬olil do polski, bo morawiecki wzywa!
Zgłoś
BazantSzary Dzisiaj 19:55
badman2503 napisał/a:

Raczej się tylko zesrał.
Zgłoś
misiekdiablo1 Dzisiaj 20:30
Majty do prania .
Zgłoś
Edys45 45 minut temu
majeńka napisał/a:

Nie, jego koszulka ma takie czerwone pasy. W opisie jest zresztą że on uniknął postrzelenia, dostali tylko jeden z bandytów i jeden pracownik sklepu.

Ty to masz wzrok dopiero .. szacun
Zgłoś