I dla tego 1) Chcesz żreć czy pić, to żryj zanim wsiądziesz mi do auta albo idziesz z buta. 2) zapinasz pasy, albo sobie zap🤬laj z buta, zobaczę, że odpiąłeś w trakcie, to nigdy więcej sobie nie pojeździsz ze mną.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Nic tak nie budzi z rana jak wylana kawusia w aucie na wszystkich:D
Gruba nie pije już więcej
youtu.be/LKuriXNyZeY
youtu.be/LKuriXNyZeY
podpis użytkownika
Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.
Ale orgazm miała stara prukwa jak trysneło, taksiarz pewnie zlizał potem, i synek obok, nektar swojej mamusi

A więc o to chodzi tym pedalom kierowcom cały czas hehe ja to seteczke a nawet dwuseteczke na raz wypijałam po co z takim kubanem jeździć xd
Zapinał by tę lochę, że ho ho... Pasy też by jej zapinał.
Za bardzo nie przejęła się chlewem, który narobiła, co zresztą typowe dla świni, bueheh...
Za bardzo nie przejęła się chlewem, który narobiła, co zresztą typowe dla świni, bueheh...
P🤬lone grubasy. Opasła suka nie rozstaje się z szejkiem z McDonaldsa nawet podczas wypadku. Cukier by spadł gdyby chociaz przez 10 minut nie żarła cukru.
Ta tłusta ku*wa nie ma prawa spożywać nic więcej jak woda i to niekoniecznie czysta. Spasione gówno!!!