Velture napisał/a:
Jestem w 100% przekonany, że ten gość już tutaj kilka razy był. Nie, że ten film ale ten k🤬a sekciarz j🤬y.
Koleś jest jakimś niespełnionym mistrzem sztuk walk wszelakich. Ale pewnego dnia dostał olśnienia, że lepszym biznesem jest jest robienie ludzi w c🤬ja niż dostawanie po pysku. No i tak to kręci od paru lat. Nie pamiętam nazwy tej jego c🤬jni,ale na YT są całe godziny jego materiału. Na prawdę ciężko uwierzyć że ludzie są takimi zjebami i dają mu się manipulować.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
Jakiś lekarz jeszcze będzie potrafił pomóc czy już tylko na nawóz?
Uśmiechnięci, zadowoleni, krzywdy nikomu nie robią (oprócz diabłu) Jestem zdecydowanie na tak.
Roskosmos napisał/a:
Błogosławiony ten, kto się nim nie zgorszy
Mnie się podobało.
Byłem kiedyś na tego typu spotkaniu, było mega zajebiście. Jak ktoś myśli, że to wszystko na poważnie, to niech się sam przekona. Dużo zabawy i pełen luz. Jak spalisz lolka, czy walniesz browarka,to jest jest megq extra.
Fajne dupki tam przychodzą, kolesie wyluzowani.
Jeśli tak nauczał Jezus, to ja się wcale nie dziwię, że poszły za Nim tłumy ludzi...

Zulu-Gula napisał/a:
Najlepiej to proboszcz umie walić "diabła" z ministrantami na plebanii.
Zamilcz, bluźnierco! On przecież swym świętym kropidłem wypędza diabła ukrytego w najmroczniejszych zakamarkach ich ponętnych, a więc grzesznych ciał. Ku chwale Pana!
Ja p🤬le, nic się nie stało ciekawego przez cały ten gówniany film, nie oglądać.
psyhepl napisał/a:
ale oni nie czują się żenująco?
myślę że czują się dobrze, w przeciwieństwie do wielu osób tu
nowynick napisał/a:
Nie gorsze ani bardziej zj🤬e — ale to nie jest pochwałą tego guru, ale opinią że niżej od logiki kościoła się nie da. Socjalizm (narodowy jak i klasyczny) są blisko ale o ile wygrywają pod względem zamordowanych ludzi (choć kościółkowi i meczetowi walczą dzielnie w tej dziedzinie), w zj🤬iu im nie dorównują.No i w czym to gorsze czy bardziej zj🤬e od tradycyjnej mszy?
luka5598 napisał/a:
Ano, racja:Wystarczy mieć charyzmę a świat i ludzie stoją przed Tobą otworem.

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
To jakaś zabawa u Jehowych...

podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!