Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Walka bronią białą
konto usunięte • 2013-04-17, 9:09

Katana

Szabla husarska

Maczeta

Nóż

Rapier

Floret

Dildo

Wszystko może posłużyć za broń.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
radzik05 2013-04-17, 17:03 2
"Po prostu mnie obszczekaliście jak yorki wilka"

hehe chyba jak kundla
Zgłoś
Klapu 2013-04-17, 17:07 1
Skończ waść zarzucać pejsami i gadać od rzeczy, bo już z tego nie wyjdziesz, a tylko głębiej w gówno deptasz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 17:36 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
prozac27 2013-04-17, 18:27 1
Nie wiem czemu nikt nie wspomniał o Gladiusie Te miecze pomogły rzymianom podbić prawie cały kontynent Super broń w zwarciu i na Discovery Channel w zestawieniu broni białej wygrała z kataną i innymi dzieki prostocie wykonania i innym cechom Nie ma broni idealnej czy palnej czy białej! Nie da się tego porównać gdyż powstawały w róznych odstępach czasowych i ideowych Przecież ważne jest w co ubrany jest przeciwnik jaka jest strategia ataku w jakich warunkach bojowych. Jak dla mnie najbardziej wrzechstronną bronią jest właśnie Gladius gdyż ma ostrze obusieczne jest w miarę lekki da sie nim łądnie wywijać, pchać jak i ciąć i to z niezłą dokładnością.
Zgłoś
blade87 2013-04-17, 18:27 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 18:36 1
Mam 20 lat i jak tak patrze na wypowiedzie bogmana to wydaje mi się, że nie ma więcej niż 18 a jeśli tak to współczuć nie opluwać.

sory za błędy alko grill ładna pogoda
Zgłoś
Azazel 2013-04-17, 18:51
BongMan napisał/a:

a szabla husarska to broń typowo na bitwy.

Tak w sumie nie wiem czy słyszałeś kiedyś o czymś takim jak pojedynki szlacheckie??
Kmicic z Bohunem np...
Zgłoś
contowsky 2013-04-17, 18:55
za zdissowanie Bongmana zawsze piwko
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 19:43
machasz waść jak cepem
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 20:19 1
Zgłoś
Silnoręki 2013-04-17, 20:22
BongMan jakie ty musisz mieć nudne życie. Sadolowy celebryto od 7 boleści.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 20:31
Brechta:D ,,uroczyłeś mnie swoją historią" xD
Co do naszej Szabelki mam pewność że trzymana w odpowiednim ręku zrobiła by robotę.

PS. Sutydzibaka kim Ty jesteś ? Oo

Połykaczem piwa?
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 20:34 8
Zgłoś
BongMan 2013-04-17, 20:38 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-17, 20:46 7
BongMan napisał/a:

Za uporczywy debilizm i brak zdolności czytania ze zrozumieniem powinny być bany.

1 w kolejce znaczy się jesteś?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem