👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Po prostu mnie obszczekaliście jak yorki wilka"
hehe chyba jak kundla
hehe chyba jak kundla

Skończ waść zarzucać pejsami i gadać od rzeczy, bo już z tego nie wyjdziesz, a tylko głębiej w gówno deptasz.

Nie wiem czemu nikt nie wspomniał o Gladiusie Te miecze pomogły rzymianom podbić prawie cały kontynent Super broń w zwarciu i na Discovery Channel w zestawieniu broni białej wygrała z kataną i innymi dzieki prostocie wykonania i innym cechom Nie ma broni idealnej czy palnej czy białej! Nie da się tego porównać gdyż powstawały w róznych odstępach czasowych i ideowych Przecież ważne jest w co ubrany jest przeciwnik jaka jest strategia ataku w jakich warunkach bojowych. Jak dla mnie najbardziej wrzechstronną bronią jest właśnie Gladius gdyż ma ostrze obusieczne jest w miarę lekki da sie nim łądnie wywijać, pchać jak i ciąć i to z niezłą dokładnością.

Mam 20 lat i jak tak patrze na wypowiedzie bogmana to wydaje mi się, że nie ma więcej niż 18 a jeśli tak to współczuć nie opluwać.
sory za błędy alko grill ładna pogoda
sory za błędy alko grill ładna pogoda
BongMan napisał/a:
a szabla husarska to broń typowo na bitwy.
Tak w sumie nie wiem czy słyszałeś kiedyś o czymś takim jak pojedynki szlacheckie??
Kmicic z Bohunem np...

BongMan jakie ty musisz mieć nudne życie. Sadolowy celebryto od 7 boleści.

Brechta:D ,,uroczyłeś mnie swoją historią" xD
Co do naszej Szabelki mam pewność że trzymana w odpowiednim ręku zrobiła by robotę.
PS. Sutydzibaka kim Ty jesteś ? Oo
Połykaczem piwa?
Co do naszej Szabelki mam pewność że trzymana w odpowiednim ręku zrobiła by robotę.
PS. Sutydzibaka kim Ty jesteś ? Oo
Połykaczem piwa?

BongMan napisał/a:
Za uporczywy debilizm i brak zdolności czytania ze zrozumieniem powinny być bany.
1 w kolejce znaczy się jesteś?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie