W mediach społecznościowych pojawiło się nagranie przedstawiające chaos, jaki wybuchł w związku z jedzeniem w porze lunchu podczas 8. Globalnego Szczytu Inwestorów w Bhopalu w stanie Madhja Pradesz.
Eee, nic nowego. Podobnie wyglądają konferencje medyczne... 😏
żmij
2025-03-01, 9:52
Nawet oni mają swój Radom.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
I to są tacy sami ludzie jak biali?
Organizator powinien kupić kilka kartonów Snickersów i rzucać je wszystkie w kierunku tłumu, może by się uspokoili, bo głodni nie byli sobą.
To nie ludzie, to zwierzęta
Tak to się kończy jeżeli rozdaje się gratisy, albo w c🤬j tanio.
Cezzar napisał/a:
I to są tacy sami ludzie jak biali?
Może nie tacy sami ale na pewno glodni
To już świnie przy korycie się grzeczniej zachowywały jak babcia dawała im jeść.
Przemacane gówno niemytymi od narodzin łapami 200 brudasów... Nawet gdyby dopłacali to bym tego nie tknął, wolałbym już zdechnąć z głodu.
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK
"Globalny Szczyt Inwestorów". Jaki był próg wejścia? 100kg gówna w jednej kupie?
Ale zabawniejsze jest to, że to kawałek BRICS- przyszłej potęgi gospodarczej, która z sowieckim sojuzem zastąpi USA na pozycji światowego lidera. Buahahaha.
Aha- i z Dasilvami jeszcze.
Przydała by się tam znów katastrofa, tak że 100x większy wyciek.
Oby meteoryt p🤬lnal i zmiótł z ziemi wszystkich brudasów, mój cel w życiu nr jeden ,j🤬 Żydów ,arabów ,czarnych i wszystko co inne niż białe ,hwdp
smc
2025-03-01, 20:11
baran1996 napisał/a:
Oby meteoryt p🤬lnal i zmiótł z ziemi wszystkich brudasów, mój cel w życiu nr jeden ,j🤬 Żydów ,arabów ,czarnych i wszystko co inne niż białe ,hwdp
Tylko naród aryjski
złapie was za pyski
Dostaniecie srogie baty
Wy brudne szmaty
Mamy white power w stanach
Oraz ADF w
Aa to juz sie nie mowi inzynierzy tylko inwestorzy?
Jak oni byli inwestorami to ja jestem al capone ja p🤬le