👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hmm... kiedyś myślałem, że gdyby zrobić z lektur szkolnych komiksy to może zaczęto by je czytać. Niestety jak widać niektórym nie chce się nawet komiksu przejrzeć. No cóż, chyba, że to jednostkowy przypadek i masz problem z długimi rzeczami np. Złe skojarzenia.
Lektur nie chcą czytać tylko tłumoki, którzy ich nie rozumieją, lub też osoby, które mówią, że ich nie rozumieją a im się po prostu nie chce. Trudnych lektur od skończenia gimnazjum jest za ledwie parę, chociaż i one nie stanowią większego wyzwania, jeżeli czyta się dokładnie, w skupieniu.
A komiks w pyte
A komiks w pyte

po co wampir ma ją przelecieć? to logiczne - najbardziej podniecające dla wszystkich stworzeń jest to co prowadzi do rozmnażania. Jak ugryzie Cie wampir to stajesz się wampirem...
...nie zrozumiałeś komiksu... on WŁAŚNIE ją przeleciał tylko troche za mocno (można to porównać do zgw🤬cenia trzylatki - miednica pęknie i po zabawie...)
...nie zrozumiałeś komiksu... on WŁAŚNIE ją przeleciał tylko troche za mocno (można to porównać do zgw🤬cenia trzylatki - miednica pęknie i po zabawie...)

glizdka napisał/a:
po co wampir ma ją przelecieć? to logiczne - najbardziej podniecające dla wszystkich stworzeń jest to co prowadzi do rozmnażania. Jak ugryzie Cie wampir to stajesz się wampirem...
ad pierwsza czesc wypowiedzi
teza niezupelnie prawdziwa na sadisticu, szczegolnie na hardzie

a co do osob ktorym nie chce sie czytac :
nikt nikomu nie karze sie myslec, ewentualnie zyc...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie