Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:31
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Śmierdzące gówna, które nie mają co robić po pijaku biorą się za rozp🤬alanie windy.

Podsumowując
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-20, 19:08
a moze chlopaki sie poprostu zacieli w srodku?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-20, 19:12 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kazzek94 2013-06-20, 19:12
niszczą coś do czego się kwalifikują
Zgłoś
Riffer 2013-06-20, 19:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ratel141 2013-06-20, 19:13
Do kamieniołomu na 5 lat i odechce im się kopania czegokolwiek...
Zgłoś
stiw1500 2013-06-20, 19:14 1
Ciekawe jak by się czuli gdyby wylądowali na wózku i musieli z tej zepsutej windy skorzystać...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-20, 19:16
Zgłoś
bielo1 2013-06-20, 19:20 1
Legnica to sama cyganera i śmierdziele. Najbrzydsze i najgorsze miasto w całej Polsce.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-20, 19:21 2
Zgłoś
Henboh 2013-06-20, 19:29 2
Zgłoś
abdul 2013-06-20, 19:48
to ci polscy patryjoci? daje sobie jaja uciac, ze jakby ich spytac, to brzydza sie lewactwem i rozkochali sie w kosciele katolickim.
Zgłoś
dooniu 2013-06-20, 19:54
Inwalidów i innych chorych powinno się zamykać w domach i innych ośrodkach
Zgłoś
erhard 2013-06-20, 20:00
@up2 już widzę proste skojarzenia: wandale? hmmm w telewizji mówią, że się zebrali narodowce, ksenofoby, BA faszyści i rozp🤬uchę zawsze robią, wniosek: jak ktoś coś niszczy to musi być za prawicą...

Od pewnego czasu mam takie wrażenie, że to wszystko przez alienacje państwa od ludzi, w wyniku czego ludzie kompletnie nie szanują dobra publicznego. Inaczej mówiąc, państwowe znaczy niczyje, a niczyje więc mogę niszczyć.
Zgłoś
Lololoney 2013-06-20, 20:10
Henboh napisał/a:

Udowadniasz tylko, że panuje u nas takie ciche przyzwolenie na łamanie prawa.

Udowadniam, bo tak jest, ale NIE powiedziałem nic, że JA się z tym zgadzam i na to przyzwalam, bo temat tego nie dotyczy... Stwierdziłem tylko fakty... Mowa tu o paru idiotach, którzy demolują, a ja dopowiedziałem o idiotach, którzy tamtym idiotom to ułatwiają, bezmyślnie topiąc kasę na stawianie tych wind, nie zabezpieczając ich odpowiednio, przez to topiąc jeszcze większą kasę na późniejsze naprawy... Gdzie tylko spotkam takie windy to zawsze muszą być roz*ebane, więc to nie jest odosobniony przypadek i nie wmawiaj mi, że "po cichu przyzwalam", bo faktem jest, że jak się finansuje coś drogiego i stawia to w jakimś zacienionym kącie (jak na filmie), nie oświetlając wystarczająco by monitoring mógł zarejestrować dostatecznie zajście, to szczytem jest późniejszy płacz, że przyszły złe człowieki i roz*ebały... Powiedz mi co lepsze? Szarpnąć się na zabezpieczenia, by potem złapać sprawców i zmusić do rekompensaty, czy wydać mniej, ale potem regularnie ciągnąć z kasy podatników na naprawy? Poza tym jeśli chcesz kogoś wychować to karz mu zapłacić... Na Polaków to lepiej działa niż srogi wpie*dol...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-20, 20:13
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem