Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Warszawiak
konto usunięte • 2012-06-26, 18:42
Przychodzi Warszawiak do pubu:
-whisky poproszę!
-z lodem?
-bez loda hehehehehe.
-a słomkę panu podać czy pan sobie z butów wyjmie?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-06-26, 19:25 16
Według mnie śmieszni są Ci warszawiacy ( ci - mam na myśli tych cwaniakowatych ) uważając wyższość swojego miasta, a zarazem niższość innych na podstawie posiadania metra, pałacu kultury i kilku innych wieżowców. Twierdzą, że warszawa jest największa. Fajnie, tylko co z tego jak i tak poruszają się po obszarze nie wiekszym jak średnie miasto. Takie zachowanie świadczy o poziome inteligencji i kompleksach.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-26, 19:28
Zaraz się zleci stado warszawiaków i będą jęczeć że wszyscy im zazdroszczą.
Zgłoś
golip 2012-06-26, 19:31 18
Ja to widzę tak:
Zgłoś
abrams90 2012-06-26, 19:35 1
Mówisz masz - zazdrościcie nam tylko... czego? W Wawie większość mieszkańców pochodzi z północnego Mazowsza i Lubelszczyzny, no ale przecież Nowy Jork też z Nowojorczyków nie powstał. Kiedyś jechałem ledwo jadącym, zatłoczonym busem z przedmieść do centrum i kierowca dał - Eeee, bieliznę na polu wysuszyli i wrócili po weekendzie do miasta, wielcy Warszawiacy!
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-26, 19:35 15
To barman powinien mieć słomę w butach za proponowanie whisky z lodem gimbusie.
Zgłoś
matx 2012-06-26, 19:37 29
Jakies kompleksy??
Moze niedlugo zrobicie parade jak homoseksulalisci zeby walczyc o swoja rownosc?

Widac wlasnie komu z butow sloma wystaje.
Zgłoś
bonCziki 2012-06-26, 19:51 3
a ja lubie wroclaw i laskowice i w dupie mam warszawe ooo.. tak powiem
Zgłoś
Kortens 2012-06-26, 19:52 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rafiki 2012-06-26, 20:16 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Salceson 2012-06-26, 20:18 11
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-06-26, 20:26 5
Zgłoś
bo0ze 2012-06-26, 20:38 2
miasto miastem, wieś wsią a buraki wszędzie są
Zgłoś
rafiki 2012-06-26, 20:38 3
"Odprowadzają podatek do swojej wsi/miasteczka więc nie są warszawiakami. To że tu pracują/uczą się nic nie zmienia."

Zmienia i to wiele. Bo zabierają podatki do siebie na wieś i odpływa kasa która powinna zostać tutaj. Poza tym też chciałbym płacić połowę stawki OC za auto lub motocykl.

A co do Warszawiaków to zapraszam do Warszawy np 1 maja albo na 11 listopada. Miasto pustoszeje bo WARSZAWIANIE jadą do siebie. Z resztą co piątek też to widać jak dzikie tłumy walą z Metro Centrum na Dworzec Centralny.
Zgłoś
Ulvraith 2012-06-26, 20:45 26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem