W komentarzach do tematu z listą zakazanych przedmiotów w muzeum Chopina ktoś wspomniał o cebularzach w kolejkach podczas nocy muzeów. Akurat w sobotę przejeżdżałem obok takiej kolejki.
Zastanawia mnie czy starczyło im nocy na stanie w tej kolejce.
Tak, jechałem golfem II. Tak, słuchałem umc umc. But I don't give a fuck.
Tak, używam znaków diakrytycznych i przecinków we właściwej ilości.
GKC
2014-05-19, 23:21
1. O sk🤬esyn, jaka kolejka
2. Piwo masz za przepuszczanie pieszych.
3. Co to za kawałek? Brzmi przyjemnie.
podpis użytkownika
Ajaje kokodżambo
r................y
2014-05-19, 23:22
Zwiedziłeś i nauczyłeś się trochę kultury?
a................i
2014-05-19, 23:24
zajebiste wycieraczki
D................o
2014-05-19, 23:29
tylko jak się ludzie dowiedzą, że coś za darmo to jak muchy do gówna...
Ci ludzie stoją w kolejce aby zwiedzić filtry warszawskie.Miejsce nie dostępne dla zwiedzających na co dzień,można zwiedzać je tylko kilka razy w roku.Dla tego tych ludzi rozumiem.
GKC napisał/a:
3. Co to za kawałek? Brzmi przyjemnie.
Proszę
Gorzej niż w heide park'u.
J................r
2014-05-19, 23:51
a ja nie rozumiem ludzi stojacych w tej kolejce, bo 90% pocaluje klamke.
gieza napisał/a:
Proszę
Podziękował. Masz kolejne piwo
podpis użytkownika
Ajaje kokodżambo
Jakby przeliczyć to czekanie na roboczo-godziny to bardziej się opłaca w normalny dzień bilet kupić

Ale jak ktoś (80% społeczeństwa) głosuje na PO-PiS-SLD-PSL-TREP to widocznie tęskni za PRLem i postac sobie w kolejeczce to frajda
podpis użytkownika
“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”
tez bym poszla, w Londonistanie tez sa muzea dostepne do zwiedzania za darmo i tez widzialam(nieco mniejsze co prawda) kolejki przed otwarciem. Narod sie ukulturalnia nic tylko sie cieszyc.
a................0
2014-05-20, 1:20
Za kulturę jazdy piwko
A po obejrzeniu tego filmiku kupię czerwony samochód. Za każdym razem miałem wrażenie, że zaraz pukniesz czerwońca...
Kolejka do warszawskich filtrów. Są otwarte raz w roku. Ostatnio słyszałam ,że w Wakacje też otwierają dla turystów, ale tak czy inaczej dostać się tam jest ciężko.
Komentarze o cebulakach którzy się rzucają na darmochę są nie na miejscu w tym wypadku.
A autora pozdrawiam, bo też mam golfika i też słucham podobnej muzyki. No i tradycyjnie za puszczanie pieszych.