📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

raczej 50
sam mam coś takiego, 10KM w zupełności wystarczy do tego typu tricków

pierdza jak skutery takzje beda musieli sie postarac zeby zostac warzywkiem... chociaz z ich umiejetnosciami...

JDRK ten propagandowy film jest nie potrzebny, nic w tym nie ma sadystycznego i uczepiłeś się motocyklistów jak wrzód psiego ogona. Co poniektórzy którzy się tu wypowiadają mają takie pojęcie o motocyklach, że szkoda słów.

kto powiedział, że na motorze nie da się tańczyć break'a?
P.S.
nawet pod filmikiem z motocyklistą musi zaczynać się flame war?
ludzie, odpuśćcie sobie czasem
P.S.
nawet pod filmikiem z motocyklistą musi zaczynać się flame war?
ludzie, odpuśćcie sobie czasem
Po prostu jak słyszę albo widzę tego typu nazwy "Dawca" "Warzywa" to mnie nosi, żaden motocyklista nie jeździ na motorze po to by się zabić! Uszanujcie to, że są ludzie którzy to kochają. Równie dobrze mogę powiedzieć. Ooo jeździ w WRC to puszkarz, SAMOBÓJCA! tosz to SZOK!. Ludzie giną na motorach jak i w samochodach. Statystyki mówią, że większość jest wypadków jest z udziałem samochodów

600">
Siwy600 napisał/a:
JDRK ten propagandowy film jest nie potrzebny, nic w tym nie ma sadystycznego i uczepiłeś się motocyklistów jak wrzód psiego ogona. Co poniektórzy którzy się tu wypowiadają mają takie pojęcie o motocyklach, że szkoda słów.
600">
Jan3k600 napisał/a:
JDRK widocznie ma dość jak jedzie swoją super wypasioną BMW z zajebiście ociekającym TJUNIGEM / czy też CC i wyprzedza go skuter, po prostu musiał odreagować
![]()
Jesteście multikontem ? Bo mnie te wasze 600 w nicku zastanawiają...
PinkRose napisał/a:
600 oznacza pojemność motocykla na którym jeżdżę. Zbieg okolicznościJesteście multikontem ? Bo mnie te wasze 600 w nicku zastanawiają...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie