Jeden z najlepszych pojedynków na szable w historii kina
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
film dobry ale ksiazka jeszcze lepsza
Za Olbrychskiego zawsze piwko!!!
Czy jest ktoś kto tego nie widział ? W sumie to takie sceny można oglądać setki razy
sard
2013-11-17, 0:02
Tylko, jakoś nie widać by politycy nasi kumali zwrot jakże zajebiście trafny "kończ waść, wstydu oszczędź" - i to niezależnie czy lewica, czy prawica czy bezpciowe centrum.
Ech.... gdyby tak Ogniem i Mieczem, Bitwa Warszawska i Odsiecz Wiedeńska były kręcone i reżyserowane jak Potop to były by to piękne filmy.
konto usunięte
2013-11-17, 0:56
@up
Akurat Ogniem i Mieczem to świetny film. Później było już tylko gorzej.
konto usunięte
2013-11-17, 2:53
Oglądałem w tym roku przed maturą. Szczerze mówiąc to spodziewałem się strasznego chłamu, ale po seansie (bardzo długim zresztą) uznałem "Potop" za jeden z najlepszych filmów jakie widziałem. Podobnie i z "Panem Tadeuszem".
W historii kina nie słyszałem aby ktoś walczył na szable w kinie . Ale na dworze owszem jak na filmie . Dziękuję .
Ach gdyby w taki sposób Potop zrobić. Ale z Wołodyjowskim żadnych szans by nie mieli.