Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
olbi13 2013-11-16, 21:20 30
film dobry ale ksiazka jeszcze lepsza
Zgłoś
quark 2013-11-16, 21:26 1
akcja od 2:00
Zgłoś
Qunda 2013-11-16, 21:33 1
Za Olbrychskiego zawsze piwko!!!
Zgłoś
saves 2013-11-16, 21:38 28
I pomyśleć, że teraz w "Klanie" Maćkowi o dz🤬kach opowiada...
Zgłoś
Websterthe1 2013-11-16, 22:23 5
Czy jest ktoś kto tego nie widział ? W sumie to takie sceny można oglądać setki razy

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
sard 2013-11-17, 0:02 4
Tylko, jakoś nie widać by politycy nasi kumali zwrot jakże zajebiście trafny "kończ waść, wstydu oszczędź" - i to niezależnie czy lewica, czy prawica czy bezpciowe centrum.
Zgłoś
Hrodgar 2013-11-17, 0:04 12
Ech.... gdyby tak Ogniem i Mieczem, Bitwa Warszawska i Odsiecz Wiedeńska były kręcone i reżyserowane jak Potop to były by to piękne filmy.

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
N................o 2013-11-17, 0:56 64
@up

Akurat Ogniem i Mieczem to świetny film. Później było już tylko gorzej.
Zgłoś
tomharris 2013-11-17, 1:58 34
Tadeusz Łomnicki - to był k🤬a aktor. A nie te Mroczki, Foremniak i inne miernoty. Polskie kino przy tamtym "komuszym" leży i kwiczy.
Zgłoś
O................p 2013-11-17, 2:53
Oglądałem w tym roku przed maturą. Szczerze mówiąc to spodziewałem się strasznego chłamu, ale po seansie (bardzo długim zresztą) uznałem "Potop" za jeden z najlepszych filmów jakie widziałem. Podobnie i z "Panem Tadeuszem".
Zgłoś
Daw1dek 2013-11-17, 3:20
W historii kina nie słyszałem aby ktoś walczył na szable w kinie . Ale na dworze owszem jak na filmie . Dziękuję .
Zgłoś
panchamityle 2013-11-17, 4:23 3
Olbrychski, największa menda wśród aktorów, a do tego aktor z niego taki, że znany z ról tego pokroju. No i zagrał z Angeliną, bo jedyny ma aparycję rudego żyda z Rosji.

@ do siebie
Film dobry, scena świetna, książka super, wtedy i Olbrychski mógł być spoko, ale teraz liże dupę rządzącym, jest lewakiem i dlatego napisałem tak jak wyżej. Ps.sorry za upa do siebie, zagotowałem się jak ruski czajnik na widok rudego z szablą.
Zgłoś
kubior 2013-11-17, 4:30 2

Ach gdyby w taki sposób Potop zrobić. Ale z Wołodyjowskim żadnych szans by nie mieli.
Zgłoś
ellsworth 2013-11-17, 8:17 3
Dlaczego polskie filmy mają zawsze takie c🤬jowe udźwiękowienie. Przez te wszystkie lata nie urodził się nikt kto umiałby wykonać robotę z dźwiękiem jak należy??
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie