Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:23
🔥 Trzeba było słuchać ojca - teraz popularne
Wateproof - Gaz (G)łupkowy.
konto usunięte • 2013-09-16, 14:23
Gaz łupkowy - jak to się robi w Polsce (fracking in Poland)

Wielkie podziękowania dla autorów tego materiału Ronana Lynch'a oraz Adama Dzienisa. "Wateproof" (org. tytuł) ukazuje w jaki sposób i dlaczego poszukuje się gazu niekonwencjonalnego w Polsce. Jakie to ma obecnie znaczenie dla zagranicznego przemysłu gazowego i naftowego oraz jakie niesie za sobą ryzyko. Polecam wszystkim - z tym trzeba się zapoznać.
Podpisz petycję:
Petycja.

To ma byś myślenie z uwzględnieniem przyszłości?
Przyszłość następnych pokoleń nie jest wcale brana pod uwagę!
Dla tych zdrajców, krótko wzrokowców liczy się tu i teraz.
Egoistyczne świnie, patrzą jak tu się tylko nachapać.

Smutną przyszłość niesie polityka idiotów.
A wizja świata z filmu Mad Max czy gry Fallout nabiera bardziej realnych wymiarów.
Pętle z krawatów powinny zacząć zaciskać się już teraz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-17, 23:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-20, 2:30
Koleżko (tak lepiej?) Szronie... rozumiesz cokolwiek z tego co napisałem a czego nie cytowałeś? Bo widać że czytałeś ale na tym się chyba skończyło.

Pewien Egipcjanin protestujący przeciwko zaaranżowanym małżeństwom odciął sobie penisa. Słowem są protesty mądre które coś znaczą i są też takie robione przez idiotów, chyba się zgodzisz?
Zalinkowałeś film niby to dokumentalny w którym wielokrotnie więcej czasu poświęcono nieszczególnie masowym protestom niż przedstawieniu tragicznych rzekomo skutków tego całego wydobycia w miejscu gdzie odwiertów jest najwięcej (na zachód od NY jeśli dobrze pamiętam?). Zupełnie pominięto podanie źródeł do poszczególnych argumentów co też utrudnia poważną dyskusję, nie zgodzisz się?

Kolegą Cię nazwałem bo spodobały mi się inne Twoje tematy i próbuję być wyrozumiały, choć piszesz tu jak na znerwicowany idiota, bardzo młody idiota. Pokaż mi w tym temacie choć JEDEN post w którym ,,nie obrażasz i nie zaczepiasz’’ a ,,rozmawiasz merytorycznie’’. Skoro ta sprawa jest dla Ciebie tak ważna to poznaj ją może od różnych stron i przed masową krytyką broń się argumentami zamiast słabiutką złośliwością i pogrubioną czcionką? Fajnie że się przejmujesz różnymi ważnymi wydarzeniami ale w ten temat najwyraźniej jest dla Ciebie dość świeży i niezbyt dobrze zbadany. Dużo czytaj, oglądaj i nie biadol więcej z byle powodu, z troską Ci radzę

Dużo zdrowia!
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-20, 19:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem