Drodzy panowie: Traktujcie swoją kobietę jak księżniczkę, a będzie taką dz🤬ką jaką chcecie by była.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
Skoro "sama się na bolca pchała" i "czemu by nie korzystać" to nie bardzo rozumiem, jaki problem w jej osiedlowym przebiegu? Jak laska szybko rozkłada nogi to trzeba z góry raczej zakładać, że to kwestia nawyku i przyzwyczajenia. Tak samo jak facet co od razu do majtek się pcha. Raczej czytelne zachowanie i mało przebiegłe.
Chyba, że Bongman uwierzył, że jest taki wyjątkowy i tylko on tak na nią działał
Chyba, że Bongman uwierzył, że jest taki wyjątkowy i tylko on tak na nią działał
Plecionkarz napisał/a:
swój post napisałem jako żart
Chcesz się śmiać z mojego wyglądu. Nie odebrałem tego jako żart. Bardziej jako gimbusiarsko-cwaniacką zagrywkę.
Plecionkarz napisał/a:
Pośmiejemy się z jego mordy.
![]()
To żart? Może jeszcze powiesz, że śmieszny i na poziomie?
Mało tego - chcesz się śmiać z mojego wyglądu, ale własnej twarzy nie pokażesz. Jak to określić? Kto śmieje się z czyjejś mordy, nie pokazując własnej? Poważny człowiek, za którego się zapewne uważasz, czy może mentalny gimbus?
@up mentalny mężczyzno. Nie potrafię się śmiać z czyjeś mordy nie widząc nigdy jego mordy i na dodatek pokazując najpierw swoją mordę. A żart ma taki poziom jak większość twoich żartów. Mi mówisz, że jestem dzieciak a sam gadasz na jakąś dziewczynę szmata na ogólnopolskim forum. Ponoć słowa gimbus/gimbaza/gimbusiarstwo używają inne gimbusy żeby poczuć się ponad swój gimnazjalny stan.
@up Mi nie zależy na tym, żeby na forum z zabawnymi filmikami i żartami popisywać się poziomem wypowiedzi. A taki chamski/prostacki/szczeniacki żarcik mi poprawia na chwilę poczucie humoru. Innym zresztą też. Tak samo jak ci poprawia humor opowiadanie o swoich rozterkach miłosnych. A mój ryj jest śliczny to w ten sposób mi nie dogryziesz.
No jeśli poprawia ci humor to już się nie czepiam, bo od tego jest to forum
Śliczny ryj to może mieć kobieta, albo pedał. Facet może mieć co najwyżej przystojny ryj. Tak samo faceci nie mają stópek, tylko stopy itp. Ewentualnie kobieta może powiedzieć o facecie, że ma śliczny ryj, ale to i tak nie jest określenie, które pasuje do mężczyzny.
Czyli jak Ci powie masz przystojnego kutacza to jest lepiej niż inne określenie ?
dth napisał/a:
Śliczny ryj to może mieć kobieta, albo pedał.
Tzn pedały ci się podobają?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie