Drodzy panowie: Traktujcie swoją kobietę jak księżniczkę, a będzie taką dz🤬ką jaką chcecie by była.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:18
BongMan napisał/a:
Obyś hiva złapała.
A ja na twoim miejscu życzyłbym jej tak:
"Obyś trafiła na jednego z moich sucharów"
Ryj, jak nie znasz sytuacji. Ja nie z tych, którzy poznają i wyrywają laski w takim znaczeniu w jakim ty to rozumiesz. Ogólnie to laski mnie interesują. Laskę możesz zrobić swojemu chłopakowi. Mnie interesują kobiety. Sama mnie znalazła, sama się na bolca pchała i przyjeżdżała do mnie. Ładna, więc czemu nie korzystać?
Powiedz jej że jest inna niż wszystkie, a będzie robić to co robią wszystkie
Bongman, jeszcze jej nie strawiłeś? Od świąt już czasu trochę minęło. Zrób jej prezent, powiedz na sadolu która to. I będzie oficjalnie "kobietą sadistica" tym bardziej, że ona tu jest wśród nas. Wskaż tego "wirusa" a dopiero będzie miała branie ze strony sadoli. Wtedy też Twoje życzenie do niej będzie bliżej spełnienia. Na parę tysi użyszkodników, jakiś nosiciel się znajdzie.
Bongman, jeszcze jej nie strawiłeś? Od świąt już czasu trochę minęło. Zrób jej prezent, powiedz na sadolu która to. I będzie oficjalnie "kobietą sadistica" tym bardziej, że ona tu jest wśród nas. Wskaż tego "wirusa" a dopiero będzie miała branie ze strony sadoli. Wtedy też Twoje życzenie do niej będzie bliżej spełnienia. Na parę tysi użyszkodników, jakiś nosiciel się znajdzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie