Drodzy panowie: Traktujcie swoją kobietę jak księżniczkę, a będzie taką dz🤬ką jaką chcecie by była.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42
Bongman - nie oszukuj się - i tak każdy wie, że nigdy nie kochałeś się z kobietą.
A nawet jeśli jakimś cudem Ci się udało, to jesteś nieprawdopodobnym prostakiem robiąc tej kobiecie przypał na sadolu. Pewne rzeczy warto zachować dla siebie. Tak postępują mężczyźni z klasą, której Ty niestety nie masz i obawiam się, że nigdy nie będziesz jej miał.
A nawet jeśli jakimś cudem Ci się udało, to jesteś nieprawdopodobnym prostakiem robiąc tej kobiecie przypał na sadolu. Pewne rzeczy warto zachować dla siebie. Tak postępują mężczyźni z klasą, której Ty niestety nie masz i obawiam się, że nigdy nie będziesz jej miał.
@Plecionkarz
chodzi o nazywanie przez samego siebie. Normalny facet nie mówi o sobie, że ma śliczny ryj.
chodzi o nazywanie przez samego siebie. Normalny facet nie mówi o sobie, że ma śliczny ryj.
@up ja to zrobiłem z przekąsem, wiem co miałeś na myśli ale chyba ty nie wiesz co ja miałem
@up
powodzenia w przeszukiwaniu 6366 postów
swoją drogą, cwane. Gdybym miał tyle napisanych postów to też mógłbym trollować, że w którymś wrzuciłem coś co ktoś inny chce zobaczyć. A nuż ktoś spróbuje znaleźć i straci parę godzin.
@Plecionkarz
ja biedny.
powodzenia w przeszukiwaniu 6366 postów
@Plecionkarz
ja biedny.
BongMan napisał/a:
Od dawna jestem z inną
Teraz to mnie załamałeś...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie