No weź zwolnij...
Łapcie coś na rozweselenie przed Świętami
Delegacyjna atmosfera powrotu do domu,tak przypuszczam
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Już jeden łoś zdołał się na pokład dostać. Zwolniłbym do zera i go wp🤬du wysadził.
Szacunek dla faceta za racjonalne myślenie. Szkoda, że musimy myśleć za kierowcę.
ta sarenka jest groźniejsza niż ten łoś, jakby mu wpadła przez szybę do środka to by zrobiła rzeź kopytami
Kierowca debil. Liczyłem że się roz🤬bie i jakiś jeleń czy tam łoś przebije bezmózga na wylot porożem...
Szacun dla pasażera za rozwagę i nie bycie umysłową amebą. Szkoda że racjonalne zachowania uchodzą dzisiaj za nienormalne i śmieszne...
Szacun dla pasażera za rozwagę i nie bycie umysłową amebą. Szkoda że racjonalne zachowania uchodzą dzisiaj za nienormalne i śmieszne...
A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości i wasz synek mały tędy przechodził w przyszłości, którego jeszcze nie macie, więc nie mówcie mi, że matka siedzi z tyłu
camson napisał/a:
Już jeden łoś zdołał się na pokład dostać. Zwolniłbym do zera i go wp🤬du wysadził.
Właśnie przez takie myślenie jak Twoje, Polska jest praktycznie na ostatni miejscu pod względem ilości wypadków samochodowych ze skutkiem śmiertelnym. Zarówno zderzeń samochodów jak i wypadków z udziałem pieszych.
Wielka Brytania, gdzie pieszy może przechodzić w dowolnym miejscu jezdni, nawet środkiem skrzyżowania, znajduje się na podium najbezpieczniejszych krajów.
Jest to spowodowane właśnie kulturą jazdy a nie przepisami.
skandal napisał/a:
Właśnie przez takie myślenie jak Twoje, Polska jest praktycznie na ostatni miejscu pod względem ilości wypadków samochodowych ze skutkiem śmiertelnym. Zarówno zderzeń samochodów jak i wypadków z udziałem pieszych.
Wielka Brytania, gdzie pieszy może przechodzić w dowolnym miejscu jezdni, nawet środkiem skrzyżowania, znajduje się na podium najbezpieczniejszych krajów.
Jest to spowodowane właśnie kulturą jazdy a nie przepisami.
to chyba jest na pierwszym miejscu a nie ostatnim? czy ja zle rozumiem te Twoje wypociny?
Niektóre komentarze powyżej są chyba od osób co jak ich wiezie le'Sebastię po ćwiartce to mają z tego radochę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie