WC Kwadrans był emitowany w latach 94-95. W 2004 Polska stała się pełnoprawnym członkiem Unii Europejskiej. Oto co Wojtuś już nam mówił o unii a co wiemy teraz ;] I co w 95 "Maciek" ma w tornistrze..
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czemu mistrze krzyż w tornistrze ? A Maciek ma w tornistrze Romka. Też to posiadam.
vass
2012-02-26, 18:22
Cejrowski, to najgorsza odmiana katolika oszołoma, jak by mógł, to by został talibem terrorystą.
konto usunięte
2012-02-26, 18:30
konto usunięte
2012-02-26, 19:52
Skoro można kupić biblię, czyli książkę o jednej z religii i jest to w porządku, to co jest nie w porządku w możliwości zakupu książki/audiobooka innej religii?
konto usunięte
2012-02-26, 20:06
aaaaa to widzę że aby kryzys współczesny powstał zaczęto dbać już dużo wcześniej
koszula jeszcze nie zbyt wyzywająca
W łeb by sie jebnal tym kubkiem lepiej
Przyłączenie się do Unii było największym błędem jaki Polska popełniła. Niestety, kiedy było referendum, ja nie miałem prawa głosu. Unię wymyślili Niemcy. Nie udało się im podbić Europy zbrojnie, więc teraz próbują nas zdominować ekonomicznie.
konto usunięte
2012-02-26, 20:12
"nie prawica nie liberal nawet zaden faszysta, kowboj cza cza to normalny komunista"
konto usunięte
2012-02-26, 20:14
gdzie zdobędę tą Biblie Szatana w wykonaniu Kostrzewskiego?!
Pytanie tylko czy walić zawsze prosto z mostu to dobrze... Bardzo lubiłem i lubię dalej programy jak biegał na boso ale katolikiem nie jestem ale POLAKIEM czuję się w 100 % i boli mnie że tak fajna osobowość może tak bardzo dyskryminować innych i wyznaczać kto może być polakiem a kto nie. (to tak ad hoc co o Nim myślę)