Przypadkiem natrafilem na 3 letni a jakże aktualny filmik
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:34
Daj zdjęcie kaczki, a będzie wypisz wymaluj pis, a zamiast polityki wobec rosji daj politykę wobec amerykanów
A gdyby był filmik o PiS-ie to każdy(a przynajmniej większość) by się chichrał i prosił o więcej...jak już to ze wszystkich się śmiejmy i tak każdy w rządzie do zarżnięcia jest (czy tam zatkaniu na palu).
A ja mam w Wielkopolsce piękną A2, za dwa miesiące już do samej granicy. Mam ten temat w dupie.
@ butelka rumu - zawsze możesz się udać na niezalezna.pl czy temu podobne. Zapewniam, że większość z nas nie podąży.
wszędzie te mordy, jak nie ziemniak to donald... palikot z wibratorem, jeszcze tematu o młodym wałęsie brakuje...
ja napisałem co myślę o tym filmiku ale administracja usuneła (pewnie moderator za pisem) więc się nie dowiesz co ci chciałem napisać (już wszystko na sadolu cenzurują szkoda)
Jedyny sadyzm jaki tu widzę, to ten od uploadera, który wrzuca tematy polityczne, męcząc innych użytkowników...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie