Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-06-24, 17:06
Akcja od 5:29
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-06-24, 17:20 40
sdfgs napisał/a:

Akcja od 5:29

Weź się, k🤬a, schowaj...
Kibice irlandzcy, mimo że przej🤬i, potrafią się doskonale bawić i o to chodzi, żeby się dobrze bawić. Się dziwię, że w Polsce nie było żałoby narodowej po nie wyjściu z grupy. A Irlandczycy? Świetnie się bawią, śpiewają, piją, nie urządzają jakiś dzikich awantur jak ruscy nam i my ruskim, do tego mają chłopaki poczucie humoru.
Zgłoś
pkroliczek28 2012-06-24, 17:25 3
Filmik pozytywny zielone ludziki pokazali nam jak się bawić...

podpis użytkownika

Raul;-)
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-24, 17:33
~Sklej napisał/a:

Weź się, k🤬a, schowaj...
Kibice irlandzcy, mimo że przej🤬i, potrafią się doskonale bawić i o to chodzi, żeby się dobrze bawić. Się dziwię, że w Polsce nie było żałoby narodowej po nie wyjściu z grupy. A Irlandczycy? Świetnie się bawią, śpiewają, piją, nie urządzają jakiś dzikich awantur jak ruscy nam i my ruskim, do tego mają chłopaki poczucie humoru.

a ty wez sp🤬alaj:D c🤬ja z zabawy na tym filmiku jest więc dobrze napisał
Zgłoś
think666 2012-06-24, 18:23 2
Irlandczycy są zajebiści Chorwatów mam serdecznie dość...

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Wojtass84 2012-06-24, 19:14 6
I biedaki piją to piwo po 25 zł za sztukę wstyd mi za moich pazernych rodaków

podpis użytkownika

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Zgłoś
macleod 2012-06-24, 22:21
~Sklej napisał/a:

Weź się, k🤬a, schowaj...

Akurat co do relacji z ruskimi to sorry, ale mamy pełne prawo do tego, żeby tego narodu nie lubić/nienawidzić, wiec przykład trochę nie na miejscu.
Zgłoś
nw4d 2012-06-24, 23:53
Pozytywni ludzie beczka piwa dla nich!
Zgłoś
davemet 2012-06-25, 0:03 3
To spuszczanie się nad kibicami z Irlandii jest żenujące. Na większości meczów Extraklasy poziom dopingu, zabawy jest o wiele wyższy niż na załączonych filmikach z kibicami z wysp. Niestety wszystkie "obiektywne media" nie są w stanie tego zauważyć przez cały ligowy sezon...Ale k🤬a jak już ktoś przyjeżdża z zagranicy to nagle każdemu w Polsce fanatyczny doping się podoba i p🤬lą o tym wszędzie.
Zgłoś
Kaszysz 2012-06-25, 0:14
@up
watch?v=LN8rt6-suuA

kochamy polskie zabawy na stadionie i pokrewne.
Zgłoś
davemet 2012-06-25, 0:19
@up
Proponuję jeszcze częściej oglądać tvn i studiować gazetę wyborczą. Myślę, że tym pozytywnym akcentem możemy zakończyć rozmowę.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-25, 0:46
to już pewnie ta Irlandia co Tusk zapowiadał... nawet Irlandczycy się na to nabrali śpiewając "a ja wolę w Polsce żyć"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-25, 1:18
~Sklej napisał/a:

A Irlandczycy? Świetnie się bawią, śpiewają, piją, nie urządzają jakiś dzikich awantur

...tylko się topią.
Zgłoś
dwakilo 2012-06-25, 1:51
Tak jak zawsze: najlepsi kibice w Poznaniu!

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie