👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DioniZy napisał/a:
Użalać? Ty się dobrze czujesz? Aaa już wiem, za dużo liter i nie zrozumiałeś - wybacz, następnym razem napisze prościej...To jest Sadistic jak chcesz się nad nimi użalać to uciekaj to nie tu!
Może i dobrze ze coś robi Pani wychowawczyni ale my się z nich śmiejemy bo mieliśmy w życiu troszkę więcej szczęścia:)

Cyrk napisał/a:
Ej ty masz nic Cyrk! jesteś Cyrk i robisz Cyrk!! buhahahahahaUżalać? Ty się dobrze czujesz? Aaa już wiem, za dużo liter i nie zrozumiałeś - wybacz, następnym razem napisze prościej...
a później się zwolennicy gatunku dziwią, że ludzie na sadolu uważają rap za muzykę dla nizin intelektualnych...

Cyrk napisał/a:
Jakby koleś w czarnym skoczył z 8 piętra to by jeden przez drugiego by się spinał "słuchałem tego rapu w XIV wieku, a nie dopiero jak film wyszedł"...
PS. Pewnie jakaś opiekunka ze specjalnej szkoły/ośrodka opiekuńczego dla upośledzonych jest ciut bardziej kreatywna od cegły i urozmaica dzieciakom lekcje. Źle?
Ty po prostu nie lubisz rapu, czy wyglądasz jak jedno z nich?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie