👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ku przestrodze, wszyscy tak skonczycie jak nie bedziecie jesc miesa

warzywo ma tu dwa znaczenia, dobra beka
kazdy mazyl kiedys o blizniaczkach - dwie na poczatku i do tego spiewaja o ogorku
pozdrowienia dla kikerownika/czki placowki haha

kazdy mazyl kiedys o blizniaczkach - dwie na poczatku i do tego spiewaja o ogorku

pozdrowienia dla kikerownika/czki placowki haha

Jakby koleś w czarnym skoczył z 8 piętra to by jeden przez drugiego by się spinał "słuchałem tego rapu w XIV wieku, a nie dopiero jak film wyszedł"...
PS. Pewnie jakaś opiekunka ze specjalnej szkoły/ośrodka opiekuńczego dla upośledzonych jest ciut bardziej kreatywna od cegły i urozmaica dzieciakom lekcje. Źle?
PS. Pewnie jakaś opiekunka ze specjalnej szkoły/ośrodka opiekuńczego dla upośledzonych jest ciut bardziej kreatywna od cegły i urozmaica dzieciakom lekcje. Źle?
teraz tak tej na wózku powiedzieć :
Masz kawe..
postawi Cie na nogi
Masz kawe..
postawi Cie na nogi

Cyrk napisał/a:
To jest Sadistic jak chcesz się nad nimi użalać to uciekaj to nie tu!Jakby koleś w czarnym skoczył z 8 piętra to by jeden przez drugiego by się spinał "słuchałem tego rapu w XIV wieku, a nie dopiero jak film wyszedł"...

nie sądziłem że zobaczę na sadisticu taki sympatyczny materiał

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie