👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zwyklymi ciotami jestescie i tyle
Dobrze ,ze ktos sie dzieciakami zajmuje ...
Dobrze ,ze ktos sie dzieciakami zajmuje ...

On nie zrobil tego aby ich osmieszyc ... Wy w tych pustych baniach na taki sposob rozumujecie
Pokazal jak mozna tak naprawde spędzać czas na nauce i zabawie z taka młodzieżą
jeden jak profesjonalnie pokazał znak raperów ... a nie to tak go pogieło

koks997 napisał/a:
On nie zrobil tego aby ich osmieszyc ... Wy w tych pustych baniach na taki sposob rozumujecie
Skończ pieprzyć. Pewnie że nie zrobili tego celowo żeby ich ośmieszyć. Ale sam widzisz jaka jest reakcja. Jeśli biorą się za takie coś to powinni 100x się zastanowić żeby nie wyszło takie coś jak powyżej...

Rxx napisał/a:
Lepsze niż Paktofonika.
Lepsze niź twa mama w łóżku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie