Znajomy wegetarianin napisał na Facebooku, że “nikt nie jadłby mięsa, gdyby musiał je sam sobie upolować”. Myślę, że c🤬ja by na Facebooku napisał, gdyby sam musiał zbudować sobie kompa.
x................s
2014-03-12, 13:55
napisz, znajomemu wegetarianinowi, że jest gównem.
R................y
2014-03-12, 13:57
Jak ktoś by miał smaka na pieczystego to by hasał z łukiem po lesie
N................o
2014-03-12, 14:19
Odpisz mu tak, jak napisałeś tutaj. Większego idiotyzmu nie czytałem od lat.
N................m
2014-03-12, 14:33
wegeterianie to takie ludzie z c🤬jem w dupie tylko, że cieżko tego cuja znaleźć. P🤬lą głupoty.
Ostatnio czytałem gdzieś komentarz jakies laski uwaga był mniej wiećej taki " ludzie nie są mięsożercami bo nasz organizm ciężko trawi białko..."
K🤬a, taki argument jest tak c🤬jowy, jest tak poj🤬y, że gdyby mógł, chciałbym jej zaj🤬 k🤬sem przez ryj. Białko jest "ciężko" strawny bo ma taką budowę i ma takie "związki, komórki,molekury,atomy?" k🤬a jeden pies wiadomo o co chodzi bo buduje nasze mięśnie wiec musi być kozak. Gdyby ludzie nie byli mięsożercami nie mielibyśmy zębów typu kły i mielibyśmy rozwinięty wyrostek a nie mamy k🤬a. Człowiek jest mięsożercom ale jest na tyle rozwinięty, że może żywić się tylko roślinami ale to nie znaczy, że powinien tylko, że może a czy to jest zdrowe już c🤬j mnie obchodzi. Wp🤬lam mięso aż uszy się trzęsą, dodatkowo mam dietę gdzie na masówce wp🤬lam jakieś 400g mięsa dziennie a na redukcji 550g a wyniki mam idealne.
To rozumiem, że ten twój wegetarianin je tylko to co sam zasieje i zbierze? Nie wiem jak dużo ziemi ma kolega, ale musi mieć kurewsko bogatą dietę. Raz do roku ziemniaki i z 2 chlebopodobne placki (bo rozumiem, że drożdże nie wchodzą w grę), a z małą szklarnią to może nawet zaszaleć i na całą zimę zrobić z 10 słoików przetworów.
Ludzie jedzą mięso zwierząt, które hodują dlatego, że tak jest łatwiej i taniej, a nie dlatego, że lubią zarzynać bogu ducha winne krowy itp..
L................d
2014-03-12, 15:22
C🤬ja się znacie, ludzie są wszystkożerni.
@up. W zasadzie to nie do końca. Padlino i mięsożerni z natury. Jak np. Pandy - tak one są padlino i mięsożercami, ale przez poszerzanie się terenów ludzkich zostały zepchnięto do lasów bambusowych i tym zmuszone są się żywić. Dlatego wysrywają 60% żarcia.
podpis użytkownika
"poczęty z wyskrobanego na żywca płodu mojego umysłu"
x................s
2014-03-12, 16:41
raza napisał/a:
@up. W zasadzie to nie do końca. Padlino i mięsożerni z natury. Jak np. Pandy - tak one są padlino i mięsożercami, ale przez poszerzanie się terenów ludzkich zostały zepchnięto do lasów bambusowych i tym zmuszone są się żywić. Dlatego wysrywają 60% żarcia.
a to co jedzą ma tyle warości odżywczysz, że muszą 50kg tego op🤬lic w ciągu dnia.
Och straszne. Zaatakował Cię wściekły wegetarianin. Mam nadzieję, że to traumatyczne przeżycie nie wpłynie negatywnie na Ciebie. Na szczęście szybko utworzyła się grupa wsparcia i jeśli szukałeś pocieszenia, albo nie wiedziałeś jak odpowiedzieć. Dzięki dzielnym sadolom nie musisz iść z tym do mamusi.
e................y
2014-03-12, 17:13
@up
Raczej ciebie taki bóldup dopadł, że aż napisałeś pierwszy komentarz. Poczułeś się urażony, że twojego towarzysza wege-lachociąga obrażajo.
Zubol, znasz Zuckerberga?
a................z
2014-03-12, 18:13
Pistacjuszu, Raczej zawsze mnie zastanawia co powoduje taką reakcje u mięsożerców. Podobne zacietrzewienie jest tylko jak się ludzie kłócą o religie. Niech każdy sobie robi co chce i je co chce tylko fajnie byłoby, żeby wiedzieli z czym to się wiąże. Ale większość osób (nie myślę tu o sadolach bo zabiliby swój przyszły obiad z uśmiechem na twarzy) to hipokryci którzy to wyzywają jakie to chinole okrutne bo psy zjadą a japończycy delfiny itd w tym samym czasie jedząc cielęcinkę. A co do lachociągów co powiesz na ludzi typu Scott Jurek czy Sam "Sonny" Bryant? (drugi to murzyn no ale trudno)
k................0
2014-03-12, 18:34
Nie wyobrażam sobie ułożenia porządnej diety bez mięsa. Zrozumcie tępi wegetarianie że mięso jest najważniejszym składem każdej diety dla osoby ćwiczącej (może wam wystarczy sałatka z marchewką do siedzenia przy kompie), ale k🤬a trzeba wp🤬lać mieso i koniec. Poza tym jakbyśmy nie zabijali zwierzątek na taką skale to było by tyle kochanych świnek i krówek, że o jap🤬le. Tyle w temacie