Mądrości na murze, tynku a moze nawet na posadzcce jakiejs PRLowskiej kamienicy? Obraz ponizej uczy ludzkosc co mozna jesc bedac wego-c🤬ka, a co nie
Szukalem, nie ma - wrzucam - i jest
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-10, 6:19
konto usunięte
2012-12-10, 6:49
@up. U was w rodzinie zawsze wysyła się takie pozdrowienia na kartkach świątecznych?
Jestem wegetarianką. Nie będę bronić wegetarianizmu, bo to indywidualna sprawa każdej osoby , co ma na talerzu. Ja akurat jestem powodowana miłością do zwierząt. Ale powiem jedno. Jeśli myślicie że mięcho i wędliny, które jecie to w 100%-ach to zdrowe, prawdziwe mięso, to jesteście w błędzie. Dosyć dużym. Poza tym uważam, że z was takie kozaki i mięsożercy, to proszę bardzo jedzcie mięso. Ale tylko pod warunkiem, że sami zabijecie to co chcecie zjeść. Nie mam nic do jedzących mięso, ale skoro ludzie nie wiedzą co jedzą, dzieci nie są uświadamiane, że to co mają na talerzu to kiedyś była śliczna krówka, to może pora to zmienić? Bo prawda jest taka, że ludzie wolą nie myśleć co jedzą, a potem mamy rezultat w postaci GMO i innych syfów. Możecie mówić co chcecie, ale wegetarianie, weganie, inni -anie przynajmniej zastanawiają się nad tym co chcą zjeść i zawsze jedzą zdrowo. Teraz proszę bardzo, jeździjcie po mnie, bo w przeciwieństwie do was mam świadomość tego co jem...
konto usunięte
2012-12-10, 7:59
konto usunięte
2012-12-10, 8:18
TwójPiekarnik,
zdechnij jamochłonie
konto usunięte
2012-12-10, 8:27
@Martiniquaa Dzisiaj ani sklepowe mięso, ani warzywa do zdrowych nie należą. Skąd pomysł, że jem mięso, bo nie chcę myśleć o tym co jem? Mnie nie rusza fakt, że świnia straci łeb, żebym miał schab.
konto usunięte
2012-12-10, 9:09
konto usunięte
2012-12-10, 9:46
@Martiniquaa
Skoro ja mam jeść tylko to, co zabiję, to ty jedź tylko to co sama zasiejesz.
Czekmejt!
konto usunięte
2012-12-10, 10:19
konto usunięte
2012-12-10, 10:45
konto usunięte
2012-12-10, 10:58
wegetarianizm to dieta słabych ludzi. Pokażcie wegetarianina, który pracuje ciężko fizycznie
konto usunięte
2012-12-10, 11:29
cursecrow, kolejny kretyn, skoro ktoś nie konsumuje mięsa to jego własny wybór. My jako gatunek a widać jak na ręce wystarczy zajrzeć na forum, stoimy w dalekiej kolejce ewolucji i szmat czasu przed nami aby wykorzystać i zagospodarować własny umysł
PS. uwielbiam zapiekaną golonkę w piwie