Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Wego-cipiaści wandale ze spreyjem
konto usunięte • 2012-12-09, 23:03
Mądrości na murze, tynku a moze nawet na posadzcce jakiejs PRLowskiej kamienicy? Obraz ponizej uczy ludzkosc co mozna jesc bedac wego-c🤬ka, a co nie

Szukalem, nie ma - wrzucam - i jest
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-12-10, 6:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 6:49 5
@up. U was w rodzinie zawsze wysyła się takie pozdrowienia na kartkach świątecznych?
Zgłoś
Martiniquaa 2012-12-10, 7:41 3
Jestem wegetarianką. Nie będę bronić wegetarianizmu, bo to indywidualna sprawa każdej osoby , co ma na talerzu. Ja akurat jestem powodowana miłością do zwierząt. Ale powiem jedno. Jeśli myślicie że mięcho i wędliny, które jecie to w 100%-ach to zdrowe, prawdziwe mięso, to jesteście w błędzie. Dosyć dużym. Poza tym uważam, że z was takie kozaki i mięsożercy, to proszę bardzo jedzcie mięso. Ale tylko pod warunkiem, że sami zabijecie to co chcecie zjeść. Nie mam nic do jedzących mięso, ale skoro ludzie nie wiedzą co jedzą, dzieci nie są uświadamiane, że to co mają na talerzu to kiedyś była śliczna krówka, to może pora to zmienić? Bo prawda jest taka, że ludzie wolą nie myśleć co jedzą, a potem mamy rezultat w postaci GMO i innych syfów. Możecie mówić co chcecie, ale wegetarianie, weganie, inni -anie przynajmniej zastanawiają się nad tym co chcą zjeść i zawsze jedzą zdrowo. Teraz proszę bardzo, jeździjcie po mnie, bo w przeciwieństwie do was mam świadomość tego co jem...
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 7:59 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 8:18
TwójPiekarnik,
zdechnij jamochłonie
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 8:27 12
@Martiniquaa Dzisiaj ani sklepowe mięso, ani warzywa do zdrowych nie należą. Skąd pomysł, że jem mięso, bo nie chcę myśleć o tym co jem? Mnie nie rusza fakt, że świnia straci łeb, żebym miał schab.
Zgłoś
teściowa 2012-12-10, 8:48 24
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 9:09 2
Zgłoś
ala963 2012-12-10, 9:25 12
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 9:46
Zgłoś
Sledziu_w 2012-12-10, 10:02 3
@Martiniquaa
Skoro ja mam jeść tylko to, co zabiję, to ty jedź tylko to co sama zasiejesz.
Czekmejt!
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 10:19
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 10:45 5
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 10:58 3
wegetarianizm to dieta słabych ludzi. Pokażcie wegetarianina, który pracuje ciężko fizycznie
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 11:29 1
cursecrow, kolejny kretyn, skoro ktoś nie konsumuje mięsa to jego własny wybór. My jako gatunek a widać jak na ręce wystarczy zajrzeć na forum, stoimy w dalekiej kolejce ewolucji i szmat czasu przed nami aby wykorzystać i zagospodarować własny umysł
PS. uwielbiam zapiekaną golonkę w piwie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem