Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:30
Wego-cipiaści wandale ze spreyjem
konto usunięte • 2012-12-09, 23:03
Mądrości na murze, tynku a moze nawet na posadzcce jakiejs PRLowskiej kamienicy? Obraz ponizej uczy ludzkosc co mozna jesc bedac wego-c🤬ka, a co nie

Szukalem, nie ma - wrzucam - i jest
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-12-10, 11:50 2
@up Jak ktoś robi coś idiotycznego to nie jest to do końce jedynie jego wybór, bo potem jako społeczeństwo jesteśmy słabi i odbija się to na nas. Tym bardziej że zarazy mają tendencje do rozprzestrzeniania się.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 12:06 1
Kawagawa, według Ciebie indywidualizm oczywiście nie szkodzący, zaznaczam zdrowemu społeczeństwu jest zarazą i oznaką słabości psychicznej, to chyba niezbyt w dobrą stronę zmierza ideologia socjalna. Takim tokiem myślenia wracamy do totalitaryzmu. Czytając Twoje wypowiedzi sprawiasz wrażenie obytego człowieka więc skąd takie poglądy ?
Zgłoś
woccow123 2012-12-10, 12:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 12:22 1
Kiedyś gdzieś przeczytałem, że wegetarianizm to jest choroba psychiczna.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 12:36
@Pan_Rozina
@woccow123

"Jak ktoś robi coś idiotycznego to nie jest to do końce jedynie jego wybór, bo potem jako społeczeństwo jesteśmy słabi i odbija się to na nas. Tym bardziej że zarazy mają tendencje do rozprzestrzeniania się."

Czy tylko mi się wydaje czy już napisałem o jaki rodzaj "robienia sobie samemu" mi chodzi?

T-Will napisał/a:

Kiedyś gdzieś przeczytałem, że wegetarianizm to jest choroba psychiczna.

Ja tam nie wiem, ale jak przyjmuje formy obsesyjne to często pewnie jest to oparte na jakichś problemach z psychiką... Nie wiem czy mieliście kontakt z ludźmi( często panienki) mające obsesję na punkcie nie jedzenia mięsa, biedne krówki- nie dam dziecku mięska bo krówka cierpi, itd.
Zgłoś
Wulvghar 2012-12-10, 12:57 1
Kawagawa napisał/a:

Idź potrenować na siłownię z dietą Wegetariańską, chcę widzieć efekty

I tu akurat źle trafiłeś - mam kolegę, który jest... (cytat ze strony jego klubu sportów walki - Grota Trolli):
instruktorem sportu, rekreacji i samoobrony z bogatym doświadczeniem
zawodniczym w różnych formułach, mistrzem polski no-gi jiujitsu
(CBJJ rules) vice-mistrzem polski w grapplingu, zdobył srebro na pucharze
polski submission fighting w kategorii zaawansowanych,
wielokrotny medalista zawodów na poziomie krajowym,
uczestnik imprez międzynarodowych i gal zawodowych.

Możesz wpisać w google Andrzej Kosecki, to zobaczysz jak wygląda, są nawet jego walki w sieci. I wiesz co? Przez całe życie nie zjadł nawet grama mięsa. Wegetarianin od urodzenia - idź i powiedz mu, że jest słaby i nie będzie miał efektów na siłowni...
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 13:00
Wulvghar napisał/a:

I tu akurat źle trafiłeś - .

Możesz wpisać w google Andrzej Kosecki..

Nie wierzę że to się dla niego dobrze skończy, ale życzę powodzenia bo koleś rzeczywiście wygląda nieźle.

Ale nie wierzę, zresztą wyjątek potwierdza regułę.
Zgłoś
ZabójczaMama 2012-12-10, 13:50 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 13:57 3
Wegetarianie, tak jak pedały i księża, są nienaturalnymi tworami, ale ich akceptuję, póki mogę nazywać rzeczy po imieniu ;p Ale jak miałem okazję poznać wege tak zawsze próbowali mnie nawracać na swoje bzdury i stąd nieco mojej nienawiści do ogółu tego tałatajstwa.
Tak czy inaczej, moje ulubione warzywo to zawsze będzie schabowy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 14:02 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 14:17
Zgłoś
BongMan 2012-12-10, 15:45 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 15:53 4
Cholerni wegetarianie... ciągle wyżerają jedzenie mojemu jedzeniu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 15:54
Tyle w temacie:

Zgłoś
Angius 2012-12-10, 17:08 3
Wegetarianin to starożytne określenie wioskowego głupka, który nie potrafił sam niczego upolować.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem