Nie będę uprzedzał faktów, zobaczcie sami
Spojler
Film, nakręcony 1 marca w mieście Chengdu w prowincji Syczuan, pokazuje mężczyznę biegnącego do zamkniętych szklanych drzwi, które następnie spadają z zawiasów i padają pod nim, całkowicie roztrzaskując sie w drobny mak
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżdżą z zamkniętymi oczami, to i tak samo łażą, co się dziwić Azjatom...
Wejście smoka to byłoby jakby buchnął chucha i stopił szkło.... a tak to tylko naj🤬y Chińczyk...
konto usunięte
2019-03-04, 20:18
Film, nakręcony 1 marca w mieście Chengdu w prowincji Syczuan, pokazuje mężczyznę biegnącego do zamkniętych szklanych drzwi, które następnie spadają z zawiasów i padają pod nim, całkowicie roztrzaskując sie w drobny mak
Co ty poważnie.? Ślepy nie jestem k🤬a
I minus 15 punktów społecznych
Cztery razy wchodził, ostatnim razem był już zmęczony.
Gdyby szyby były brudne, jak co dzień, to by nie było wypadku.
Nie przesadzajcie z czystością.
pan z mikrofonem zapewne tlumaczy dlaczego urzad miasta przeplacil x10 za szklane drzwi - bo liczy sie jakosc...
Debil jak debil, ale design ponad praktyczność. Na c🤬j komu takie drzwi? Jakby mocniej zawiało to też by je wyj🤬o.
kto nie zna takiego co przyj🤬 w szklane drzwi w centrum handlowym żuć pan kamieniem
PanAndrzej666 napisał/a:
chyba wyjście smoka
Dokładnie. Sporo użytkowników sadola ma problem ze zrozumieniem tego co widzi, nie wspominając o czytaniu...
konto usunięte
2019-03-05, 9:53
poszedł jak przecinak haha