Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Welcome in niggerland
z................7 • 2024-06-13, 7:44
Welcome in niggerland, przepraszam, zapomniałem że to Warszawa

Zgłoś
shoe5maker 2024-06-13, 13:55 3
Kolejne lewackie "oswajanie" ludzi z cz🤬chami? Jak tak chcą oswajać to niech sp🤬alają tańczyć do Konga, albo Burkina Faso i nie wracają.
Zgłoś
bobbob23 2024-06-13, 14:23 1
program niger+
Zgłoś
Rybin1 2024-06-13, 14:32
Ha-tfu! Wy geneo-degradatio-smieciolki.
Zgłoś
Alosza 2024-06-13, 14:55
Chyba to nie w Polsce... Co to, Gdzie to, Kto tam?
Zgłoś
mahlanHlapan 2024-06-13, 14:55 2
Wszyscy uwazaja smierc hitlera za sukces, byl to najgorwzy blad ludzkosci.
Zgłoś
tasman48 2024-06-13, 15:21
I to na czarno 😄
Zgłoś
C................h 2024-06-13, 15:21
Sram kupę frontalnie na nie .
Zgłoś
Henio321 2024-06-13, 15:32 1
J🤬 te szmaty 🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻
Zgłoś
konopiok_453 2024-06-13, 15:44
chyba czas zainwestować w maczetę ostrą
Zgłoś
wrzesin602 2024-06-13, 16:13 3
Nasze białe c🤬ki sp🤬alają do cz🤬chów bo wy Polaczki macie małe k🤬ski korniszonki k🤬a to czym mają się nacieszyć p🤬deusze? Gdybyście dobrze r🤬ali to by nie było tego problemu cioty
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-06-13, 16:33
O h🤬j chodzi???
Zgłoś
Adamlosss 2024-06-13, 16:41
Eeeeee makarena 😂
Zgłoś
Srakotłuk 2024-06-13, 16:43
Małpi c🤬j im w dupę.
Zgłoś
avic 2024-06-13, 17:35 5
Znacie takie pojecie jak wybiórcza moralność? Z jednej strony większosć z Was chętnie zapakowałby dydola w latynoskie dupsko albo podała do ust fajnej azjatce a z drugiej pokaz oburzenia o wygibasy mudżinów z białymi. Wam wolno a im (kobietom) nie? Gdyby wam jakaś Jennifer Lopez chciała pomerdać dupskiem po fujarze to byście odmowili?

Nie mam zielonego pojecia z kiedy jest ten film. Nie mam zieonego pojecia w jakich okolicznościach powstał. Może to jakaś akcja? Heppening? Nie interesuje mnie to. Ale jak jesteście zazdośni o ciapsa, którzy obcańcowuje polską pannę w przerwie między kolejnymi dostawami UberEats albo inżyniera, który smyra po pośladach pannę w przerwie w szukiwaniu szlaku migracyjnego na zachód - to... przykre. Jakim bardzo upośledzone poczucie własnej wartości trzeba mieć, żeby wyrażać na taki widok święte oburzenie. Zadbajcie o siebie. Wtedy taki widok budzi co najwyżej politowanie. A jeśli tym pannom pozostaną w brzuchach czekoladowe pamiątki po zacieśnieniu znajomości.. to ich problem a nie Wasz.

Btw: i prosze mi tu nie zarzucać lewackich/postępowych/pseudotolerancyjnych poglądów, bo to byłyby zarzuty nader nietrafne..
Zgłoś
NoweKonto 2024-06-13, 18:33
Kocham moj kraj mimo ze jest rasistowski. Dlaczego tak wielu z was ma opinie na temat zwiazkow innych. Badzcie soba, badzcie szczesliwi i pozwolcie innym robic swoje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie