👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wacław.Milczek napisał/a:
Co to za gówno?
Ahmed żeni się
sponsored by german union
Ucieli filmik jak zaczynaly sie Royce. Mieli 16 Phanthomow. Wszystko w jednym miejscu w bradford. Wszystko sniade.
To tak jak w Polsce w wólce kosowskiej tylko zamiast arabów skośni w limuzynach po pół miliona z chałupami za dwa i pitami zero.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
To tak jak w Polsce w wólce kosowskiej tylko zamiast arabów skośni w limuzynach po pół miliona z chałupami za dwa i pitami zero.
Zaimponowales mi swoją wiedzą i poglądem.
C0C0JUMBO napisał/a:
" To tak jak w Polsce w wólce kosowskiej tylko zamiast arabów skośni w limuzynach po pół miliona z chałupami za dwa i pitami zero. "
Zaimponowales mi swoją wiedzą i poglądem.
Well, niestety true bro. Mieszkam tuż pod Warszawą od południa i wielokrotnie mogę obserwować skośnookie towarzystwo (Wietnam, Chiny, itp.) jadące popołudniem na chatę. Standardem są Audi, bejce i Mercedesy, rzadko kiedy stare czy małe. Ci ludzie również słabo się dopasowują do naszej kultury i stylu bycia. Na drodze robią głupoty, a w społeczności lokalnej wyróżniają się raczej in minus. Nie dotyczy to wszystkich, bo w takim przykładowo Raszynie mieszka też od cholery Hindusów czy trochę Arabów. Z nimi jest różnie, ale przynajmniej nie wchodzą tak w drogę jak ludność południowo-azjatycka.
Nawet napiszę coś na plus - znam Hindusów od lat prowadzących sensowny biznes i zawsze miło witających się.

Tam też jest 500+ na każdego bombelka.
Więc przeciętny Achmed ma 5000 miesięcznie na wydatki.
No i nie pracuje , bo zmuszenie go do nauki języka było by rasistowskie.
Więc przeciętny Achmed ma 5000 miesięcznie na wydatki.
No i nie pracuje , bo zmuszenie go do nauki języka było by rasistowskie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie