Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
V................n 2016-03-24, 16:11 15
Prawdziwe jak obietnice wyborcze polityków.
Zgłoś
crossdressphyxia 2016-03-24, 16:32 57
NigroCrusader napisał/a:

co jest w tym nieprawdziwego?

Nie wiem jak wielkie p🤬lnięcie musiałyby mieć te lance. Jedź na myjnię bezdotykową, co prawda boli troszkę rączka po siedmiu minutach mycia, ale za c🤬ja nawet pięć takich lanc nie podniosłoby dorosłego chłopa, to nie węże strażackie. No chyba, że tam czołgi myją. Bo jeżeli to prawda, to takim czymś to umyjesz samochód nawet z lakieru.

podpis użytkownika

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
binladden 2016-03-24, 17:06 2
@crossdressphyxia Odrzut zależy od masy i prędkości. A im mniejsza dysza tym większa prędkość przy tym samym ciśnieniu. Czyli z twoim małym c🤬jkiem bym uważał przy sikaniu
Zgłoś
Adamkad 2016-03-24, 17:06
Dokładnie. Takim ciśnieniem to możesz szlifować a nie myć.
Zgłoś
z................0 2016-03-24, 17:13 3
fake wh🤬j , wy k🤬y j🤬e
Zgłoś
marekLRybnik 2016-03-24, 17:17 1
Pracowałem na pistolecie który osiągał 2500 bar a odrzut miał 25 kg więc na 100% fake. W odrzucie ważny jest otwór dyszy oraz wydatek wody im większa dysza tym większy wydatek wody a co za tym idzie większe p🤬lnięcie. Karcher ma 16l/min a to jest nic.
Zgłoś
Madafakerski 2016-03-24, 17:24
Jak rano idę siku to takie mam ciśnienie i czasem utrzymać mojej besti nie mogę.

podpis użytkownika

Pod żadnym pozorem nie poddawaj się dobrowolnie karze.

I'm From Crime City
Zgłoś
g................5 2016-03-24, 17:27
a moze mieli to pod jakąs zajebista sprężarką i podj🤬i cisnienie. kto wie
Zgłoś
knebell 2016-03-24, 17:31 7
Przecież nawet widać jak już nie leje wody pod nogi a spada dopiero po sekundzie - prawie jak kojot w kreskówkach...
Zgłoś
M................h 2016-03-24, 18:22
@ganja125
Chlopie.. byles kiedys na myjce ? Tam jest zajebiscie slabe cisnienie, a trzymajac jedna reka jak ktos wyzej wspomnial 'idzie sie zmeczyc' .. zeby to Cie podnosiolo musialoby wywierac zajebista sile.. mysle, ze porownywalne bylotoby z trzymaniem 50/60kg na jednej lapce. dalby rade ? FEJK!
Zgłoś
Slepyyy 2016-03-24, 19:14
Taki sam odgłos jak te wielkie chodzące sk🤬ysyny z wojny światów wydawały
Zgłoś
bomba245 2016-03-24, 20:36
I w czym tu fascynującego ?
Zgłoś
Dziad_Inżynier 2016-03-24, 22:35 1
Madafakerski napisał/a:

Jak rano idę siku to takie mam ciśnienie i czasem utrzymać mojej besti nie mogę.

Użyj pęsety.
Zgłoś
P................a 2016-03-24, 23:39
Iron man - początki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie